Germania, Norvegia si Ungaria au disponibile posturi de manageri la restaurant a la carte, bucatari, patiseri sau soferi pentru transport international, salariile oferite variind intre 300 si peste 2.000 de euro lunar, ofertele fiind disponibile in reteaua europeana de ocupare Eures.

In Norvegia, un restaurant cu specific japonez din Oslo angajeaza un bucatar sef care sa aiba un nivel ridicat de pregatire a preparatelor japoneze si a serviciilor si sa mentina standardele de brand si de igiena. Acesta va fi responsabil si de functionarea sigura si eficienta in bucatarie, planificarea si desfasurarea activitatii in conformitate cu reglementarile restaurantului. Candidatii trebuie sa aiba calificare si experienta vasta de preparare in bucataria moderna si a preparatelor traditionale japoneze, capacitatea de a lucra cu o echipa mare si sa fie in masura sa demonstreze si calitati financiare. Pentru ocuparea acestui post se cer bune cunostinte de limba engleza si se ofera un salariu de cel putin 39.000 euro brut/an, in functie de calificare si experienta. De asemenea, angajatorul poate acoperi cheltuieli pentru transport si asista lucratorul in procesul de gasire a unui apartament si ajuta la aducerea familiei in Norvegia. Contractul este cu norma intreaga, pentru un an, cu posibilitate de prelungire. Acelasi restaurant mai angajeaza si un patiser calificat si cu experienta pe un post similar, dar si trei bucatari, pentru acelasi salariu.

O firma din localitatea Bergen din Norvegia angajeaza un senior inginer electric pentru proiectare echipamente electrice, pregatirea de cereri si comenzi de echipamente si instrumente adecvate, urmarirea asamblarii electrice si punerea in functiune a sistemelor electrice, suport tehnic pentru personalul de service.

Cei interesati trebuie sa aiba studii superioare in domeniul electric (licenta sau master) si cel putin sapte ani experienta in proiectare electrica. Contractul este permanent iar salariul va fi cuprins intre 41.000 si 82.000 euro brut/an, oferindu-se asigurare si pachet pentru deplasare. In aceeasi localitate norvegiana este disponibil un post de bucatar a la carte, pentru care sunt necesari minim trei ani de experienta si cunostinte bune de limba engleza. Salariul oferit variaza intre 39.000 si 47.000 euro brut/an, in functie de calificari si experienta.

Citeste si:
Mai multe locuri de muncă disponibile în 2022
Mai multe locuri de muncă...

Hotelul Marriott din Frankfurt are 10 posturi de manager restaurant a la carte/ personal serviciu banchet. Candidatii trebuie sa aiba calificare si experienta profesionala pe un post similar. De asemenea, angajatorul solicita un aspect ingrijit si bune maniere, dar si foarte bune cunostinte de limba germana - nivel C2, dar si de limba engleza - nivel B2. Salariul nu este specificat, insa angajatorul asigura cazare si masa. Activitatea se desfasoara incepand cu 1 octombrie, pentru o perioada de un an cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana) si se lucreaza si in weekend si de sarbatorile legale. Acelasi hotel angajeaza si cinci bucatari, care trebuie sa aiba cunostinte bune de limba germana, cel putin nivel B1, iar cunostintele de limba engleza reprezinta un avantaj.

Compania Gartner Intertrans Hungaria KFT din Ungaria angajeaza 75 de soferi de transport international cu camion frigorific si camion cu prelata. Candidatii trebuie sa aiba minim un an experiena in spatiul Uniunii Europene, dar nu este obligatorie cunoasterea unei limbi straine.
Salariul oferit este de 98.000 forinti/ luna (aproximativ 330 de euro), la care se adauga si alte beneficii, putandu-se ajunge la un total net de 350.000 - 395.000 forinti/luna. Contractele vor fi incheiate pe perioada nedeterminata.

Citeste si:
OMS cere țărilor dezvoltate să aloce bani pentru combaterea COVID-19
OMS cere țărilor dezvoltate...

In Belgia este disponibil un post de manager proiect, absolvent de studii universitare cu o experienta de sase ani in IT sau studii non-universitare cu o experienta de 12 ani in IT, minim doi ani experienta in management de proiect in constructia sistemelor de informatii, cunoasterea liniilor directoare de management de proiect, abilitati in managementul de proiect, buna cunoastere a standardelor si metodologiilor managementului de proiect, utilizarea de instrumente de management de proiect, cunostinte tehnice bune cu privire la aspectele proiectelor si capacitatea de a sustine prezentari. Tot in Belgia este disponibil un post de analist programator care sa aiba studii superioare si minim doi ani de experienta in IT sau non-universitare cu minim patru ani de experienta in IT, precum si cel putin un an de analiza si experienta in programare. Pentru niciunul dintre cele doua posturi nu este precizat salariul oferit, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Peste 2.000 de locuri de munca, disponibile in Spatiul Economic...
Peste 2.000 de locuri de...

In Italia este disponibil un post ingrijitor de copil in localitatea Largo San Giorgio. Familia italiana cauta urgent, pentru o perioada de cateva luni, o fata serioasa pentru ingrijirea unui copil de 20 luni. Persoana trebuie sa asigure ingrijirea copilului si sa se ocupe si de cateva probleme gospodaresti.

"Se cauta o persoana serioasa, sociabila, cu simtul umorului, care sa doreasca sa ingrijeasca un copil de 20 luni si in calatorii", se arata in anuntul de angajare. Candidatele trebuie sa stie limba italiana si au un avantaj daca vorbesc si o limba scandinava. Se ofera un salariu de 100 de euro pe saptamana si se asigura cazare si masa, plus cheltuieli de deplasare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.