Beauty 19 Mai 2023 12:28 de Alexandra Chivu
Serviciile oferite în saloanele de înfrumusețare sunt costisitoare, mai ales că o fată are nevoie de manichiură, pedichiură și îngrijire a pielii în fiecare lună. Și multe fete au nevoie și de alte proceduri cosmetice. 

Dacă însumi aceste cheltuieli, obții un total impresionant. Cu siguranță orice femeie, cel puțin o dată în viață, s-a gândit cum să economisească pentru procedurile cosmetice. Și dacă vrei să-ți faci manichiura cu gel acasă, inclusiv procedurile de curățare cu ustensile speciale, poți alege un kit unghii cu gel. Cu un kit unghii cu gel, îți poți face propriile unghii cu gel relativ rapid, acasă chiar dacă ești începătoare. Astfel de kit-uri sunt concepute în așa fel încât, în majoritatea cazurilor pot fi folosite atât pentru extinderea unghiilor cât și pentru formarea de unghii cu gel pe unghiile naturale.

Kit unghii cu gel - Avantaje

Poți găsi diverse variante ale unui kit unghii cu gel și sunt concepute pentru începătoare și pentru profesioniste, dar și kit-uri care au fost special concepute pentru acasă. Un kit unghii cu gel nu trebuie neapărat să înlocuiască vizita la salon, dar poate fi folosit ca supliment. Cu un astfel de kit poți crea unghii cu gel, și de asemenea, poți remedia cu ușurință erorile minore. Dacă dorești să-ți faci propriile unghii cu gel, de obicei ai nevoie de un singur kit. Pe lângă o lampă UV/Led, kit-urile conțin și pile, pensule și geluri de diferite culori. Un kit unghii cu gel este cel mai popular instrument pentru manichiura modernă. O astfel de manichiură rezistă până la trei săptămâni, dă efectul unui strat lucios (sau mat) perfect, iar paleta de culori poate avea zeci de nuanțe. Prin urmare, poți alege un kit unghii cu gel pentru a realiza manichiura acasă sau pentru a-ți face serviciul cu profesionalism.

Ce este inclus într-un kit unghii cu gel?

Nu vei putea crea unghii cu gel de o calitate remarcabilă, dacă nu deții toate instrumentele necesare. Iată ce poate conține un kit unghii cu gel:
Pilă de duritate medie, set de pile de diferite durități, instrument pentru îndepărtarea cuticulelor, împingător, foarfece pentru cuticule (și pentru margini), șervețele fără scame, bețișoare de portocal, degresant pentru unghii, deshidratator, grund, bază, cel puțin 2-3 culori de gel, modele de unghii 2-3 variante, lampă UV/Led, tampoane de curăţare, tampoane de îndepărtare și multe altele.

Manichiura hardware se efectuează cu ajutorul aparatelor și frezelor. Duzele pot procesa cuticulele și părțile laterale în stare perfectă, îndepărtând în siguranță și rapid stratul vechi. Iar principalul bonus al acestui dispozitiv pentru unghii cu gel, este viteza. După ce stăpânești bine dispozitivul, poți accelera munca. Acest lucru este important pentru manichiuristele profesioniste, care doresc să aibă cât mai multe cliente.

Citeste si:
Cel mai simplu mod ca să îți pui unghii
Cel mai simplu mod ca să îți...

Lampa UV/LED are o temperatură optimă și nu dăunează pielii și ochilor. Unghiile cu gel capătă un aspect lucios, neted și realizează o acoperire impecabilă cu o rezistență de până la 2-3 săptămâni. Un kit unghii cu gel este echipat cu multe accesorii necesare pentru arta unghiilor. Stratul de bază și stratul superior ajută la întărirea și strălucirea unghiilor. Alte produse incluse în kit ajută la construirea cu ușurință a unghiilor netede și frumoase. Oricare dintre seturi poate fi ales individual în funcție de necesități.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2023 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.