Oare chiar din cauza filmului Barbie, care urmează să apară în cinematografe în iulie 2023 și în care Margot Robbie va da viață acestei păpuși foarte faimoase, să fie preferată culoarea roz? Adevărul este că de ceva timp, celebritățile sunt din nou fericite în haine roz și acum, culoarea strălucitoare este preferată și pe unghii. Cu această culoare faci o declarație la modă.  Culoarea arată deosebit de grozavă dacă îți păstrezi ținuta mai subtilă și cât mai întunecată posibil. Cu siguranță vei obține factorul wow și asta e sigur.

Unghii în stilul floral

Primăvara poate acum să înmugurească și pe unghii. Sunt solicitate flori și modele florale de toate felurile. Nu există limite pentru culori și imaginație. Preferi pastelurile? Nicio problemă, sunt la modă. Îți plac nuanțele mai tari? De asemenea, nu este o problemă, așa cum se poate vedea pe podiumurile de modă. Femeile deosebit de pricepute își evocă designul pe propriile unghii. Dacă este prea filigran pentru tine, poți lucra și cu folie de unghii sau chiar să folosești flori uscate, o tendință grozavă pentru unghii din sezonul trecut, care este încă la modă. Arată grozav și se potrivește perfect cu aspectul de primăvară. Nu uita să utilizezi întotdeauna un sterilizator unghii pentru a preveni problemele.

Unghii cu ojă roșie

Apropo de culori strălucitoare, există un ton mai bogat, mai profund, mai puternic decât roșul? Femeile sunt norocoase, pentru că pot purta manichiura clasică și în 2023, în toate tonurile și variantele pe care roșul le are de oferit. De la elegant la senzual, de la seducător la fresh, totul este permis. Deosebit de populară în acest an, este Viva Magenta. Culoarea anului 2023 a fost numită de revista de modă Vogue ca un amestec de roz intens și roșu Valentino.

Viva Magenta, să trăiască!

Nu trebuie să fie întotdeauna foarte strălucitor. Discret este foarte popular

Poate că soarele de primăvară a fost inspirația pentru această culoare trendy: galben. Galbenul pastel este cu siguranță culoarea momentului. Nu-ți fie frică să porți galben, chiar dacă de obicei nu ai prea mult contact cu el. Vei vedea cum culoarea soarelui arată complet diferit pe unghii decât pe haine. Dacă tot nu ai fost convinsă, poți folosi și o culoare pastelată mai convențională: albastru bebeluș, roz moale, verde mentă, culorile atenuate sunt la modă și formează un contrast frumos cu tonurile puternice care strălucesc pe multe unghii.

Strasuri și aspect metalic

Nu este vorba aici de culoare, ci de ceea ce merge pe tonul ales de tine: strasuri mici, de exemplu. Sunt în trend! În funcție de ceea ce ai în vedere și de cum alegi restul ținutei tale, poți alege să ai o pietricică pentru întreaga mână sau mai multe pe o unghie, exact așa cum vrei tu. În linii mari, câteva pietre par mai elegante dacă ai îndoieli. Multe dintre ele sunt destul de excentrice și stridente. Dar dacă seara promite să fie zgomotoasă și plină de culoare, de ce nu? Începe să lipești.

Citeste si:
Variante de culori și tendințe pentru manichiură în 2023
Variante de culori și...

Vrei și mai multă strălucire? Atunci apelează la culori de ojă cu efect de crom sau în stil metalic. Argintul sau bronzul sunt ideale pentru aceasta, dar auriul sau cuprul sunt, de asemenea, perfecte și asta nu e tot. În principiu, o serie de culori pot fi scufundate în crom sau în stil metalic, pentru că se poate obține și efectul strălucitor cu o pudră de crom, pe care o pui peste unghie ca finisaj și pe care o sigilezi cu lac transparent.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Aprilie 2023 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.