Tendințele unghiilor în 2023 sunt diverse și există ceva pentru fiecare preferință. Fiecare manichiură este unică și totuși toate au un lucru în comun: cu mici variații, culorile actuale de ojă sunt potrivite atât pentru birou, cât și pentru petreceri. Potrivite pentru sezonul rece, culorile închise sunt în tendințe la începutul anului. 

Tonurile închise precum negru, maro sau gri se potrivesc bine cu puloverele din lână tricotate grosier, paltoanele de iarnă de culoarea cămilei și jachete matlasate în nuanțe de maro sau verde. Cu unghiile negre la modă din toamnă, până la variațiile de maro precum mocha, ciocolată și caramel și unghiile elegante de culoare albastru închis, ești la modă la începutul anului 2023. Culoarea greige este, de asemenea, populară, un amestec de gri și bej care poate fi purtat mat sau făcut să strălucească cu un finisaj cu sclipici.

Tendințe ojă 2023: Unghii catifelate

Unghiile de catifea strălucitoare în lumina soarelui sunt la modă în acest sezon. Similar cu binecunoscuta catifea pufoasă, unghiile tale capătă o suprafață strălucitoare și nobilă prin aranjarea unghiilor. Efectul de sclipici se aplică pe unghiile vopsite și se sigilează cu un strat de acoperire strălucitor. În acest fel, toate culorile pot fi actualizate pentru unghii de catifea la modă. Culorile închise de ojă precum smarald, albastru sau negru arată deosebit de elegante și festive, în timp ce culorile luminoase și colorate sunt potrivite pentru orice ocazie.

Unghiile metalice sau cromate le cunoaștem deja din ultimii ani și vor impresiona și prin aspectul lor modern în acest an. Și nu doar cu unghii complet vopsite cu aspect metalic, ci și cu unghii metalice sub formă de aplicații, modele, linii sau manichiură franțuzească. Aplicațiile din metal topit sunt noi, oferind unghiilor un finisaj extraordinar și făcându-le absolut atrăgătoare. Aurul și argintul sunt în trendul de top în acest an. Poate o culoare să fie optimistă? Roșu luxuriant, albastru strălucitor, turcoaz rece sau violet pastel moale se numără printre potențialele culori optimiste. Fie că este vorba de unghii franțuzești minimaliste, fie de o unghie vopsită, starea ta de spirit cu siguranță va crește.

Culori reci și roșu în toate variantele

În această primăvară și vară te așteaptă nuanțe reci - în special albastru în toate variantele la modă. Potrivindu-se cu machiajul la modă pentru ochi albaștri, variațiile cool de albastru, turcoaz și albastru regal cuceresc fashionistele. Acest lucru amintește de unghiile răcoroase Ibiza. Tonurile reci de albastru se potrivesc aproape oricărei nuanțe de piele. Clasicul va rămâne cu noi în 2023 și acesta este roșu în toate variantele sale de roșu căpșună sau cireș, cinabru, coral sau roșu regal. Unghiile roșii vin în toate nuanțele, sunt elegante, mereu la modă și demonstrează un simț al stilului. Asortată cu rujul, oja roșie în tendințe nu este doar un adevărat atrăgător, ci completează absolut orice aspect.

Citeste si:
Cum să alegi freza potrivită pentru pedichiură și manichiură?
Cum să alegi freza potrivită...

Aspectul natural este încă o tendință populară pentru unghii, arătând unghiile bine îngrijite. Cu doar puțină oja semipermanenta poți face ca unghiile bine îngrijite și lustruite să strălucească. Cele care preferă să aibă puțină culoare pe unghii sunt sfătuite să aleagă tonurile nude delicate. Bej rece sau roze pudrat se potrivesc la fel de bine cu pielea bronzată de vară ca și cu paloarea rece de iarnă și arată întotdeauna natural. Lacurile cremoase nude, cum ar fi mocha, greige, piersici sau vanilie sunt deosebit de populare.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Aprilie 2023 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.