Începi diminețile cu greu - te ridici din pat, încerci să te dezmeticești și salvarea ta e un duș cu apă fierbinte. Simți cum căldura îți relaxează întregul corp și energia îți e ușor-ușor încărcată. Ei bine, dacă te regăsești în scenariul anterior, avem o veste proastă pentru tine. Deși apa fierbinte și aburii te relaxează într-adevăr, ele pot de asemenea să-ți agraveze afecțiunile pielii.

Tocmai de aceea, dacă cauți o modalitatea de a te trezi dimineața, îți recomandăm o alternativă ce îți aduce și o serie de beneficii, și anume, dușul cu apă rece! Acesta ar putea face minuni în materie de bunăstare fizică și mintală, cum ar fi reducerea nivelului de stres, îmbunătățirea circulației și reducerea acneei.

O altă tendință care are la fel de multe beneficii și devine din ce în ce mai populară este scufundarea în apă cu gheață - fiind de secole o alternativă a terapiei medicinale - , ce este practicată în mod deosebit de atleți. Însă, dacă vei opta pentru opțiunea mai blândă, aceea de a face un duș cu apă rece, vei avea parte și acolo de o serie de beneficii! Printre acestea se numără:


  • Întărește sistemul imunitar


  • Îmbunătățește sănătatea mintală


  • Îmbunătățește circulația


  • Oferă o piele mai moale și un păr mai strălucitor


  • Te ajută să pierzi din greutate


Pentru a accentua impactul pozitiv, îți recomandăm ca după duș să încerci folosirea dispozitivului de la FOREO, UFO 2. Un adevărat game-changer în ceea ce privește rutina de îngrijire a pielii, acesta are rolul de a combina o serie de tratamente pentru a-ți oferi rezultate profesionale în cel mai scurt timp posibil. Bucură-te de termoterapie, crioterapie, lumini LED și pulsațiile T-Sonic chiar acum!

Dacă vei îmbina dușul rece cu UFO 2 vei observa imediat reducerea aspectului umflat, micșorarea porilor, dar și oferirea unui aspect ferm ce elimină semnele de îmbătrânire.

Alte două dispozitive care pot da un plus valoare efectelor pozitive ale acestui obicei sunt LUNA 3 și BEAR. LUNA 3 este menit să creeze o experiență unică de self-care, având drept rezultat eliminarea până la 99,5% din toxinele acumulate - murdărie, exces de sebum și celule moarte -, datorită periilor moi din silicon ce asigură o curățare delicată în straturile profunde ale pielii. În aceeași măsură, BEAR este primul dispozitiv cu microcurent aprobat de FDA care oferă un lifting non-invaziv. Prin tehnologia anti-aging acesta stimulează și ridică peste 69 de mușchi ai feței, obținând astfel un aspect tonifiat și îngrijit în doar 90 de secunde!

Citeste si:
5 leziuni comune ale pielii - cum le identifici și ce semnificație au
5 leziuni comune ale pielii -...

Fii gata să faci o schimbare ce îți va oferi beneficii atât din punct de vedere fizic, cât și psihic! Vizitează notino.ro, iar în perioada 27 Februarie - 5 Martie te poți bucura de 20% reducere la aproape întreaga gamă FOREO (excepție fiind seturile și linia LUNA 4 ).


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.