Odată cu inovația tehnologică, produsele de înfrumusețare capătă un aspect mai sofisticat și oferă o experiență personalizată, creând domeniul-fenomen beauty-tech. FOREO, lider pe piață în această industrie, tocmai a realizat o însumare a tendințelor pentru 2023, care dezvăluie modul în care tehnologia transformă industria frumuseții.


  1. Protejarea pielii


Bariera cutanată este stratul exterior al pielii care reține umiditatea și protejează pielea de toxinele din mediu. Deteriorarea acesteia se realizează drept urmare a utilizării demachiantelor dure, a acizilor și a produselor topice pentru acnee - iar odată ce bariera își pierde puterea de luptă, pielea rămâne sensibilă și mai predispusă la roșeață și iritație.

FOREO avertizează că niciun ingredient nu poate repara complet o barieră a pielii deteriorată, subliniind că prevenirea este esențială. Exfolierea excesivă și curățarea dură sunt problemele cele mai mari în afectarea acesteia. Însă, întreaga gamă LUNA este aici cu soluția. Prin perii moi din silicon îți va fi asigurată o curățare profundă, dar delicată, lăsând bariera pielii intactă, eliminând în același timp până la 99,5% din toxinele acumulate (urme de machiaj, exces de sebum și celule moarte).


  1. Beauty snacking


Transformă-ți obiceiurile alimentare nesănătoase în elemente cheie ale rutinei de îngrijire a tenului! Beauty snacking-ul este un fenomen ce începe să cucerească ușor iubitoarele de skincare. Principiul care stă la bază este de a oferi doze mici și zilnice de tratament, pentru a obține o frumusețe de invidiat. Deși e un concept relativ nou, FOREO este deja cu un pas înainte prin transformarea acestor clipe în momente de relaxare pură.

Ca în cazul unei diete alimentare echilibrate, și aceste clipe de răsfăț trebuie alese cu atenție. De exemplu, hidratarea excesivă a pielii te poate lipsi de producția naturală a unor nutrienți importanți precum lipidele și proteinele. Atunci când vine vorba de tehnologie avansată și atentă, cu design premium, IRIS 2 este unul din produsele noastre preferate, fiind adorat și de celebrități precum Gemma Chan și Paris Hilton.

Citeste si:
Horoscopul lunii Noiembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele în...
Horoscopul lunii Noiembrie...

Dispozitivul este dedicat masajului în zona ochilor, oferind un aspect fresh și întineritor în doar 60 de secunde. Non-invaziv, rapid, eficient și ultra-igienic. IRIS 2 este inspirat de tehnicile străvechi de drenaj limfatic prin baterea cu degetele practicată în Asia. Inovația vine din partea FOREO, unde această tehnică este combinată cu masajul T-Sonic. Rezultatul? Este de 3,5 ori mai eficient în reducerea pungilor de sub ochi, cu 80% mai eficient în netezirea conturului ochilor și cu 70% mai eficient în reducerea cercurilor întunecate de sub ochi.


  1. Tratamente injectabile sau non-invazive?


Este clar că până în acest moment tratamentele care încetinesc sau diminuează efectele îmbătrânirii sunt la mare căutare, însă, 2023 aduce o perspectivă cu totul nouă asupra frumuseții. Oamenii aleg acum tratamente pe bază de tehnologii avansate, fără durere, cu rezultate vizibile și pe termen lung, față de o soluție chirurgicală rapidă alimentată de durere și risc.

Citeste si:
Horoscopul lunii Octombrie 2023: Află ce îți rezervă astrele în...
Horoscopul lunii Octombrie...

BEAR, unul dintre produsele emblematice FOREO, este primul dispozitiv medical cu microcurent aprobat de FDA din lume cu sistem anti-șoc integrat. Este dovedit clinic cum acest dispozitiv îmbunătățește semnificativ aspectul ridurilor profunde și al liniilor fine, crescând în același timp și nivelul de fermitate și elasticitate al pielii. Toate aceste beneficii îl clasează drept cel mai eficient dispozitiv facial cu microcurent disponibil pe piață.

BEAR combină tehnologia pe bază de microcurent cu pulsațiile T-Sonic pentru a oferi cea mai radiantă față. Dispozitivul stimulează și tonifică pielea, făcând semnele îmbătrânirii să dispară pur și simplu.


  1. Îngrijirea corporală


Cea mai recentă colecție FOREO îți permite să descoperi tendințele care vor defini industria frumuseții în 2023, îngrijirea corpului fiind în centrul atenției. Prin LUNA 4 body, FOREO a creat istorie din nou. Acest dispozitiv reprezintă o perie corporală cu masaj T-Sonic ce curăță în profunzime și diminuează aspectul celulitei prin țintirea fluidului care se acumulează în buzunarele de colagen.

Citeste si:
Horoscopul lunii Septembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele în...
Horoscopul lunii Septembrie...

Fabricat din silicon ultra-igienic, LUNA 4 body este de 35 de ori mai igienic decât periile cu peri de nailon. Este dovedit clinic că îndepărtează 99% din murdăria pielii, ceea ce înseamnă că porii înfundați și erupțiile sunt niște probleme ce pot fi date uitării. De asemenea, prin structura porilor de silicon, acumularea și răspândirea bacteriilor pe corp este complet evitată.

LUNA 4 body exfoliază ușor celulele moarte și firele de păr încarnate, fără a fi abrazivă. Masajul T-Sonic dilată temporar porii, astfel încât punctele de contact din silicon să poată îndepărta impuritățile prinse adânc în interior. În plus, acest tratament reprezintă pregătirea perfectă pentru o absorbire în profunzime a oricărei creme sau loțiuni.

Citeste si:
EXPERIENȚE UNICE LA UNTOLD 2023
EXPERIENȚE UNICE LA UNTOLD 2023

5. Beauty-tech

Conceptul de beauty-tech va prelua conducerea întregii industrii în viitorul apropiat. Oamenii preferă tehnologia ce oferă garantat rezultate profesionale și soluții de frumusețe durabile. Acest lucru alimentează interesul tot mai mare pentru modul în care luminile LED, crioterapia și alte tratamente de ultimă oră au efect asupra tenului - curiozități vizionate și rezolvat de FOREO prin gama UFO.

Folosirea măștilor alături de UFO 2 crește nivelul de hidratare al pielii cu 126%, după doar 90 de secunde - efect ce durează până la 6 ore. În plus, studiile clinice au arătat cum UFO 2 reduce semnificativ aspectul ridurilor în doar 7 zile.

UFO 2 hrănește atât corpul, cât și mintea, fiind echivalent cu o sesiune de spa în intimitatea casei tale.

Industria frumuseții evoluează într-un ritm incredibil, însă FOREO a prevăzut aceste lucruri cu ani în urmă. Tendințele enumerate mai sus vor domina cu siguranță lumea frumuseții din 2023, dar noi căutăm să oferim produse cu efecte pe termen lung. Creăm experiențe ce le oferă oamenilor încredere și le hrănesc sănătatea mintală, dar și cea mai bună rutină de îngrijire a pielii”, spune Adriana Pirjak, Head of Product Management la FOREO.

Dacă ești dornică să descoperi cum îți poți îmbunătăți rutina de îngrijire, vizitează notino.ro, marionnaud.ro, xpertbeauty.ro și lasă-te surprinsă de gama variată a produselor FOREO!


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.