Au cucerit lumea modei și inimile influencerilor din întreaga lume. Intrigă și inspiră toți iubitorii de materiale de înaltă calitate, croială perfectă și forme evidente. Moda din nordul Europei captivează prin simplitatea și rafinamentul său, dar și prin flerul său feeric și modern.

În oferta MODIVO găsești mărci daneze de cult, precum ROTATE, Remain, Samsøe & Samsøe, Rains, Gestuz, Brigitte Herskind și Notes Du Nord.

ROTATE - un simbol danez

ROTATE este unul dintre acele branduri care a exploatat puterea rețelelor sociale pentru a ajunge în top și se bucură de o popularitate impresionantă. Rochiile mini roz și negre ale brandului, cu mâneci bufante și nasturi acoperiți cu aceeași țesătură, au devenit deja iconice. De asemenea, este disponibilă și pe MODIVO, unde câștigă popularitate în rândul clienților care îi apreciază designul nestandardizat și cu caracter. Hainele sunt menite să fie ceea ce influencerii au visat întotdeauna să poarte.

Samsøe & Samsøe - chintesența spiritului scandinav

Cu o amprentă a moștenirii scandinave, Samsøe Samsøe are o estetică ce combină utilitatea stilului de stradă din Copenhaga cu spiritul scandinav prin excelență. Colecțiile transcend tendințele, bazându-se pe faimoasa tradiție daneză în materie de design pentru a crea o modă minimalistă, accesibilă și convenabilă. Colecția Samsøe & Samsøe de la MODIVO include rochii vaporoase, cu o croială largă, bluze supradimensionate în culori pastelate și pantaloni cu croială largă.

Rains - pentru zile ploioase și nu numai

Un brand internațional respectat, cu o gamă premium de îmbrăcăminte de ploaie care combină utilitatea și funcționalitatea cu cele mai noi tendințe. În plus față de hainele outdoor impermeabile, Rains oferă o linie de genți și accesorii impermeabile. Fiecare colecție a brandului își propune să onoreze și să sfideze percepțiile tradiționale ale articolelor de ploaie. Brandul demonstrează că până și vremea înnorată este o bună ocazie de a-ți etala stilul.

Citeste si:
Crăciunul în stilul natural scandinav a dominat Christmasworld 2023
Crăciunul în stilul natural...

Remain - ceva pentru influenceri

Originar din Copenhaga, brandul Remain este o combinație de elemente clasice atemporale și piese moderne de designer. Cele mai populare articole din fiecare colecție sunt rochiile. Designerii de la Remain au reușit să coasă la perfecție îmbrăcăminte outdoor uimitoare. Datorită acestui fapt, femeile din întreaga lume s-au îndrăgostit de stilul scandinav al brandului.

Gestuz - avangardă scandinavă

Descoperirea de sine și a propriului drum este o misiune care l-a ghidat pe fondatorul brandului încă de la începuturile sale. Estetica brandului este în primul rând o combinație îndrăzneață și puternică de rock'n'roll curajos cu feminitate și subtilitate. În oferta Gestuz de la MODIVO vei găsi costume supradimensionate, rochii mini cu mâneci bufante sau jachete de piele pentru orice ocazie.

Citeste si:
Ai parte de un început de an plin de stil
Ai parte de un început de an...

Brigitte Herskind - din inima Copenhagăi

Minimalism, simplitate și dezinvoltură neforțată. Designerul este mereu inspirat de Copenhaga, de energia, estetica, arhitectura și stilul de viață al acesteia. Toate aceste influențe se regăsesc în modelele brandului - Brigitte Herskind combină minimalismul cu rafinamentul, clasicul cu modernul, formele brute cu finisaje subtile.

Notes du Nord - un brand pentru femei excepționale

De la haine elegante până la casual - toate pentru femeile care îndrăznesc să fie "altfel", de la rochii cu mâneci bufante și volane la seturi de tricotaje minimaliste. Misiunea Notes du Nord este ca hainele sale perfect croite să ofere putere femeilor și să le facă să se simtă mai încrezătoare oriunde ar merge. Semnul distinctiv al mărcii sunt florile, un motiv care se regăsește atât pe haine, cât și în designul magazinelor.

Citeste si:
Au trecut patru ani de când Florin Busuioc a făcut infarct. Cum s-a...
Au trecut patru ani de când...

Gama extinsă de mărci scandinave ROTATE, Remain, Samsøe & Samsøe, Rains, Gestuz, Brigitte Herskind și Notes Du Nord poate fi găsită pe modivo.ro printre sute de mii de produse de calitate superioară.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iulie 2022 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.