La tradiționala expoziție de Crăciun, am văzut că stilul scandinav minimalist, în care mai puțin înseamnă mai mult, își păstrează locul în tendințe. Vă place simplitatea și culorile neutre și naturale? Atunci alegerea este clară!

Brad de Crăciun natural sau artificial înfășurat în atmosferă scandinavă

Ca și în alte țări, simbolul Crăciunului este în primul rând bradul de Crăciun. Țările nordice sunt strâns legate de natură. Aici veți găsi pomi decorați vii în ghivece sau alternative ecologice cum ar fi brazi artificiali. Am găsit brazi din lemn de designer, iar cel mai de neratat a fost bradul realizat din trunchiul unui copac. Brazii artificiali expuși în saci de iută se vor potrivi, de asemenea cu interiorul natural. Suportul metalic care vine cu bradul artificial de Crăciun se potrivește practic cu stilul cool, dar dacă nu vă place, este foarte ușor să îl acoperiți cu un coș de răchită foarte elegant sub bradul de Crăciun. Am văzut mai multe dimensiuni la expoziție, astfel încât puteți aduce orice înălțime de brad de Crăciun la perfecție.

Ornamente pentru bradul de Crăciun în care materialele naturale au cuvântul principal

La expoziție am fost atrași de ornamente și decorațiuni moderne de Crăciun realizate din lemn pe brazii impodobiți. Am găsit calendare de advent din lemn elegante, sub forma unei case sau a unui Spărgător de nuci. Nu ne-a scăpat din atenție nici bradul de lemn realizat din lemn de drift. Au fost expuse și elemente din sticlă și metal, precum sfeșnicele din metal sau decorațiunile din metal cu reni. Vasele transparente cu o chaecina sau un copac de eucalipt aranjat nu au fost nici aici ceva ieșit din comun. Utilizarea textilelor a fost prezentată foarte interesant. Calendarele de Advent pline de imaginație, cu reprezentarea Sfântului Nicolae sau a Spărgătorului de nuci, cu siguranță nu scapă privirii. De asemenea, merită menționate figurinele Sfântului Nicolae și ale spiridușilor de Crăciun din întreaga lume sau renii de pluș. Aici și-au găsit loc și ornamentele din hârtie, foarte la modă în prezent, în formă de îngerași, stele, globuri de Crăciun sau brazi de Crăciun. Aspectul natural include, de asemenea, ornamente suspendate cu motive de reni, bufnițe, arici sau păsări.

Citeste si:
O celulă teroristă islamistă a planificat atacuri asupra...
O celulă teroristă islamistă...

Foto: lumeabrazilor.ro

Coronițe de Crăciun mai puțin tradiționale

Coronițele artificiale de Crăciun, care nu se demodează niciodată, au fost foarte bine reprezentate la expoziție. Dacă vreți să ieșiți în evidență și să fiți originali, vă aducem sfaturi care fac furori în prezent. Un pont excelent este coronița de Crăciun realizată din materiale naturale. Am văzut diferite modele realizate din crenguțe de lemn, lotus uscat , conuri de pin, răchită sau chiar pene de pasăre. Coronițele din catifea și din țesături de pluș devin, de asemenea, populare. Vreți să faceți o impresie deosebită? O astfel de coroniță va fi cu siguranță de neratat.

Foto: lumeabrazilor.ro


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2023 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.