Work it out: La fel ca și corpul nostru, tenul are nevoie de antrenament pentru a menține în formă cei 65 de mușchi ai feței și gâtului. Din ce în ce mai multe femei renunță la liftinguri dureroase și diverse tipuri de implanturi străine și dedică timp și efort pentru a-și antrena frumusețea cu face yoga și trebuie să recunoaștem că rezultatele sunt de-a dreptul uimitoare!  

Rezultatele bune vin în urma muncii susținute însă FOREO știe deja că programul femeii moderne între job, familie, mersul la sală și îngrijirea personală lasă foarte puțin timp pentru încă un antrenament zilnic. Așa încât a creat pentru noi dispozitivul de tonifiere facială cu microcurenți BEAR si BEAR mini. De data asta, lucrurile bune se întâmplă singure în timp ce ne relaxăm! Te invităm la cel mai plăcut antrenament din viața ta. Ești gata?

Încălzirea

Dacă nu ai deja aplicația FOREO for You, este momentul să o descarci și să îți înregistrezi noua achiziție. Detaliile profilului tău vor constitui baza unui antrenament personalizat nevoilor tenului.

Demachiază-te. Folosește apoi o spumă de curățare sau o soluție micelară pentru a înlătura de pe față toate impuritățile și machiajul. Poți realiza o curățare rapidă cu ajutorul FOREO LUNA .

Aplică pe piele un serum revitalizant– poate fi SERUM SERUM SERUM de la Foreo sau un alt ser adaptat inclusiv pentru zona ochilor.

Antrenamentul

Distribuie în mod cât mai uniform serumul pe față și gât incluzând conturul ochilor și buzele. Pornește din aplicație dispozitivul dintr-o atingere. Alege una dintre cele 5 rutine de antrenament disponibile.

Glisează micul campion pe toată suprafața tenului urmând direcțiile și durata indicate în aplicația ta.

Este atât de simplu. BEAR îți antrenează tenul utilizând sferele de microcurent care canalizează energia direct in piele, utilizând serul ca și conductor. Antrenamentul stimulează propriul colagen, pentru a repara elastina și pentru un efect de lifting, netezește ridurile de expresie și tonifică tenul și gâtul.

Finalul

Spală cu apă și săpun dispozitivul BEAR și lasă-l să se usuce pe o suprafață curată. Aplică o cremă hidratantă pentru zi sau pentru seară, în funcție de ora la care te-ai antrenat. Întoarce-te pe canapea. Închide ochii și bucură-te de toate efectele benefice ale antrenamentului tău: o piele mai luminoasă, mai tonică, mai tânără.

Citeste si:
Noua rutină suedeză de îngrijire ce schimbă regulile jocului
Noua rutină suedeză de...

Și dacă expresia „micro-curenți” îți stârnește vreo îngrijorare sau vreo amintire neplăcută de la cosmetică, află că FOREO a brevetat sistemul Anti-Shock ce face dispozitivul BEAR sa fie cel mai eficient si cel mai sigur din lume, garantând un antrenament plăcut fără „pișcături”.

Nu uita că orice antrenament trebuie dublat de o alimentație sănătoasă și de gesturi de îngrijire esențiale precum curățarea feței, produsele hidratante și protecția solară. Îmbătrânirea este un proces natural însă cu ajutorul tehnologiei putem decide noi să-i amânăm efectele vizibile. Este cel mai interesant life- hack al secolului, după părerea noastră 

Dispozitivele BEAR și BEAR Mini sunt disponibile în magazinele Douglas și online pe www.douglas.ro și www.foreo.com


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.