Fotbalistul italian Alessandro Del Piero s-a asociat cu actorul american Patrick Dempsey, a carui echipa de automobilism se va numi Dempsey/Del Piero Racing, a anuntat, marti, Automobile Club de l'Ouest (ACO), organizatorul cursei de 24 de ore de la Le Mans, informeaza AFP.

Potrivit MEDIAFAX, echipa a depus la ACO o cerere de inscriere la cursa de la Le Mans, cu un trio de piloti format din Patrick Dempsey, Joe Foster si Michael Avenatti, a precizat ACO.

Pe langa celebra cursa, Dempsey/Del Piero Racing prevede sa angajeze cel putin doua masini in acest sezon in American Le Mans Series.

Del Piero, in varsta de 38 de ani, evolueaza de vara trecuta la Sydney FC, dupa ce a jucat aproape toata cariera la Juventus Torino (1993-2012).

"Ma pasioneaza automobilismul de mic copil. Sunt incantat de ocazia de a face echipa cu Patrick. Speram sa participam la curse de nivel inalt, iar principalul obiectiv este sa castigam un titlu mondial"
, a declarat Del Piero.

Dempsey, celebrul Dr Shepherd din serialul "Grey's Anatomy", a infiintat echipa Dempsey Racing in 2003 si a mai participat la cursa de 24 de ore de la Le Mans in 2009, terminand pe locul 9 la categoria GT2 la volanul unui Ferrari F430. El a terminat al treilea la GT la cursa de 24 de ore de la Daytona in 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.