Jucatorul de tenis Novak Djokovic a declarat, vineri, ca Lance Armstrong este o rusine pentru sport. De asemenea, sarbul considera ca ciclistului ar trebui sa i se retraga toate titlurile castigate.

"Ar fi fost ridicol din partea sa sa nege ceea ce era evident, deoarece exista mii de dovezi despre cum a fost depistat pozitiv. Este o rusine pentru sport sa aiba un sportiv ca el. A tradat sportul. A tradat multi oameni din lumea intreaga cu povestea sa, cariera sa", a declarat Djokovic dupa calificarea in optimi la Australian Open, potrivit mediafax.ro.

De asemenea, sportivul a afirmat ca si-a pierdut increderea in lumea ciclismului.

"Ar trebui sa-i fie retrase toate titlurile. Merita sa sufere. Ca multi oameni, mi-am pierdut increderea in lumea ciclismului. Inainte urmaream acest sport. Toti acesti mari campioni, Marco Pantani, acum Lance Armstrong.... sunt atat de multe scandaluri", a mai adaugat Djokovic.

"Pe mine nu ma deranjeaza sa fiu testat de 10, 20 sau 30 de ori pe an. Regulile antidoping au devenit mult mai stricte. Atat timp cat si altii sunt controlati la fel, nu ma deranjeaza", a concluzionat Novak Djokovic.

Citeste si: [VIDEO] Lance Armstrong: M-am dopat! Era imposibil sa castigi fara sa o faci


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.