Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea Universitatii Craiova de suspendare a Hotararii AG a FRF din 14 mai 2012, pana la o solutie definitiva in speta in care gruparea olteana a solicitat anularea deciziei din 20 iulie 2011 a Comitetului Executiv al FRF, de excludere provizorie a clubului.

Potrivit MEDIAFAX, Curtea de Apel Bucuresti a admis, miercuri, cererea SC Fotbal Club U Craiova de suspendare a Hotararii Adunarii Generale a Federatiei Romane de Fotbal din data de 14 mai 2012 de validare a Hotararii Comitetului Executiv al FRF nr. 6 din 20 iulie 2011, in care s-a decis excluderea provizorie a gruparii patronate de Adrian Mititelu, pana la solutionarea irevocabila a cauzei.

Instanta a respins exceptia inadmisibilitatii cauzei formulata de Federatia Romana de Fotbal in aceasta cauza.

Astfel, instanta a suspendat solutionarea actiunii in anulare pana la solutionarea irevocabila a dosarului in care Universitatea Craiova a contestat la Curtea de Apel Bucuresti decizia de anul trecut a Federatiei Romane de Fotbal de dezafiliere a clubului.

Decizia de miercuri a Curtii de Apel Bucuresti poate fi atacata cu recurs la instanta suprema.

In acest dosar, inregistrat in 6 septembrie la Curtea de Apel Bucuresti, SC Fotbal Club U Craiova a cerut suspendarea executarii Hotararii Adunarii Generale a Federatiei Romane de Fotbal din 14 mai 2012, pana la solutionarea definitiva a cauzei.

In 25 iunie, Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a gruparii conduse de Adrian Mititelu din 20 iunie 2011, hotarata de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal.

"Instanta dispune anularea punctului 3, nr. 6, din 2011, in ceea ce priveste excluderea provizorie dictata de Comitetul Executiv. De asemenea, mai dispune suspendarea pana la solutionarea definitiva a efectelor acestei decizii. Decizia este definitiva si executorie cu recurs in termen de cinci zile", a anuntat, luni, judecatoarea Diana Bulancea.

Citeste si:
Ungurii au mințit? FRF a întrebat UEFA. Răspunsul: „Considerăm că...
Ungurii au mințit? FRF a...

In acest dosar a fost declarat recurs, care urmeaza sa se judece la instanta suprema.

In 18 aprilie 2012, Fotbal Club U Craiova a contestat la Curtea de Apel Bucuresti decizia de anul trecut a Federatiei Romane de Fotbal de dezafiliere a clubului.

Clubul de fotbal craiovean a dat in judecata in acest dosar Federatia Romana de Fotbal si Comitetul Executiv al FRF, cerand anularea actului administrativ emis in 2011.

Federatia Romana de Fotbal anunta, in 20 iulie 2011, ca gruparea Universitatea Craiova a incalcat grav statutul federatiei, astfel ca a fost exclusa provizoriu de Comitetul Executiv pana cand masura va fi validata de Adunarea Generala a FRF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.