Dupa infrangerea suferita de Dinamo in fata celor de la FC Vaslui, scor 0-1, Cornel Dinu l-a criticat pe antrenorul Dario Bonetti pentru atitudinea sa in aparitiile televizate.

De asemenea, potrivit prosport.ro, Dinu l-a criticat pe italian si pentru tactica aleasa, acesta spunand ca "nu s-a inteles nimic din asezarea echipei".

"Bonetti a inceput cu Grigore la mijloc, apoi in atac aparea Danciulescu. Au schimbat la un moment dat in 4-1-3-2... Danciulescu a terminat meciul ca extrema dreapta. Nu s-a inteles chiar nimic din asezarea echipei. Primul sut pe poarta a venit in minutul 47, iar prin minutul 80 am mai avut o ocazie. Atat! Nu are niciun fel de concept. Cum se antreneaza, asa joaca si echipa. Antrenamentul e urcatul scarilor", a declarat Dinu.

"Si aceasta atitudine.... Ma gandesc cum Lucescu sau Terim, care sunt antrenori, au zburat imediat din Italia daca au schitat un zambet mai nelalocul lui", a mai adaugat fosta glorie a "cainilor rosii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.