Vaslui s-a impus cu 1-0 in meciul din deplasare cu Dinamo de pe Arena Nationala, singurul gol al meciului fiind marcat de Lucian Sanmartean in prima repriza. Cainii rosii n-au aratat nimic in acest meci, n-au avut ocazii si au ramas si in inferioritate numerica pe final, dupa ce Luchin a fost eliminat.

Pozitiile in clasament si telurile celor doua echipe pentru finalul acestui an anuntau inca din start un meci echilibrat pe Arena Nationala. Niciuna dintre formatii nu-si permitea pasi gresiti in ultimele etape ale turului de campionat, ambele dorind o victorie care sa le tina aproape de plutonul fruntas.

La primul lor meci pe Arena Nationala, vasluienii au dominat usor prima repriza, in ciuda unui joc strans, incins si lipsit de realizari. Apararile celor doua combatante au fost la inaltime si au oprit inca din faza incipienta orice tentativa de constructie, astfel ca fazele de poarta au fost o raritate.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.