Sport 30 August 2012 10:47
Chiar daca minifotbalul nu a fost printre jocurile olimpice de la Londra, campionii olimpici nu ezita sa practice in timpul liber acest frumos sport.

Dupa ce a uimit o lume intreaga prin calitatile sale fizice dar si prin spiritul demn de un mare campion, Usain Bolt, primul sportiv care a castigat de doua ori consecutiv titlurile olimpice la probele de 100 si 200 de metri, joaca si minifotbal in timpul liber.

In weekend-ul care a trecut Usain Bolt a luat parte la unul dintre meciurile de minifotbal din orasul Uxbridge din cadrul campionatului din Anglia desfasurat sub egida European Minifootball Federation. De data aceasta Usain Bolt a facut echipa cu colegii sai Yohan Blake si Asafa Powell care si-au demonstrat și ei abilitațile pentru sportul cu balonul rotund. Cei trei atleti au jucat pentru echipa The Underdogs care din nefericire a pierdut meciul, potrivit unui comunicat de presa.

Usain Bolt nu este la prima sa incursiune pe terenul de minifotbal, cunoscut ca un fan al Manchester United, chiar a declarat in urma cu ceva timp ca i-ar placea sa aiba o a doua cariera sportiva chiar in fotbal.

"Minifotbalul este un sport dedicat exclusiv amatorilor, este un sport al nostru al tuturor, al celor care iubim sportul in general si fotbalul in mod special. Faptul ca un campion olimpic, o adevarata legenda, si anume Usain Bolt, vine si joaca minifotbal alaturi de noi nu poate decat sa ne bucure enorm si totodata sa contribuie la dezvoltarea acestui sport", a remarcat Razvan Burleanu, presedintele European Minifootball Federation, dar si al Federatiei de Minifotbal din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.