Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a gruparii conduse de Adrian Mititelu din 20 iulie 2011.

"Instanta dispune anularea punctului 3, nr. 6, din 2011, in ceea ce priveste excluderea provizorie dictata de Comitetul Executiv. De asemenea, mai dispune suspendarea pana la solutionarea definitiva a efectelor acestei decizii. Decizia este definitiva si executorie cu recurs in termen de cinci zile", a anuntat, luni, judecatoarea Diana Bulancea.

In 18 aprilie 2012, Fotbal Club U Craiova a contestat la Curtea de Apel Bucuresti decizia de anul trecut a Federatiei Romane de Fotbal de dezafiliere a clubului.

Clubul de fotbal craiovean a dat in judecata in acest dosar Federatia Romana de Fotbal si Comitetul Executiv al FRF, cerand anularea actului administrativ emis in 2011.

Federatia Romana de Fotbal anunta, in 20 iulie 2011, ca gruparea Universitatea Craiova a incalcat grav statutul federatiei, astfel ca a fost exclusa provizoriu de Comitetul Executiv pana cand masura va fi validata de Adunarea Generala a FRF.

Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal sunt invinuite de procurori in dosarul excluderii Universitatii Craiova, alaturi de presedintii acestor foruri, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, si de alti 12 membri ai Comitetului Executiv al FRF. Acestia sunt invinuiti de abuz in serviciu si de sustragere de bunuri de sub sechestru.

Citeste si:
Guvernul, obligat de CAB să organizeze alegeri la Primăria...
Curtea de Apel București...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.