Sport 23 Mai 2012 10:56
Partida de la Nottingham e programata pentru miezul noptii de sambata spre duminica (ora 2.00 la Bucuresti).

Presedintele Federatiei Romane de Box si protectorul lui Bute, Rudel Obreja, a anuntat ca romanii au inceput inca de luni sa soseasca Nottingham.

Bute, in top 10 boxeri invincibili

"Eu am distribuit 250 de bilete de toate categoriile, inclusiv VIP. Sunt insa si romani, din tara si din strainatate, care si-au luat bilete pe cont propriu. Important este faptul ca vom sta grupati. Suporterii lui Lucian din Canada vor asista la meci alaturi de noi. Asta am si incercat, sa nu ne dispersam. Cred ca vom fi in jur de 700-800, poate chiar 1.000 de oameni”, a spus Obreja, conform evz.

Bute: Sunt pregatit sa lupt acasa la Froch

Legat de cat de pregatit este pugilistul roman pentru aceasta confruntare, Obreja a subliniat ca Lucian Bute este foarte nerabdator sa se bata cu Froch, sta bine cu moralul si cu greutatea.

Dupa spusele presedintelui Federatiei de Box, Bute mai are de dta jos patru kilograme, lucru ca se rezolva in cele doua zile dinaintea cantarului oficial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.