Meciul de box dintre Lucian Bute si Carl Froch pentru titlul mondial la categoria supermijlocie a International Boxing Federation va avea loc pe 26 mai.

Cu ocazia meciului lui Bute, iubitorii sportului sunt asteptati in Piata Timpului, aflata in imediata vecinatate a magazinului Cocor, de unde vor putea viziona partida pe cele 13 ecrane LED care se intind pe o suprafata de 565 metri patrati.

Meciul Lucian Bute vs Carl Froch nu se amana

"Ne-am propus sa aducem la kilometrul zero al Capitalei atat continut comercial de calitate, cat si evenimente importante, de interes pentru publicul larg. Si cum suprafata generoasa a Cocor Media Channel ne permite sa facem asta intr-un mod foarte vizibil, le oferim oamenilor posibilitatea sa urmareasca evenimentele preferate, intr-un mod neconventional", a declarat Carmen Andrei, director Cocor Media Channel.

Sambata, sportivul roman Lucian Bute isi pune pentru a zecea oara in joc centura mondiala, confruntandu-se cu englezul Froch, la el acasa, pe Capital FM Arena din Nottingham, gala incepand la ora 21.30, ora Romaniei, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.