Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, la iesirea de la Tribunalul Bucuresti, ca este bucuros de finalizarea dezbaterilor in dosarul transferurilor si este increzator ca verdictul in acest proces va fi unul corect.
"Sunt bucuros ca s-a terminat, sper sa fie o decizie corecta si conforma cu realitatea, mai exact ca nu sunt vinovat. Au fost acuzatii nefondate, dar am incredere in justitia din Romania. Procurorul nu a fost corect", a declarat Borcea, singurul care a discutat cu presa dupa incheierea dezbaterilor, potrivit realitatea.net.

In dosarul transferurilor in fotbal, procurorul a solicitat marti instantei pedepse cu inchisoare pentru Cristi Borcea, dar si George Copos, Mihai Stoica, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Padureanu, Gheorghe Netoiu si Gheorghe Popescu pentru evaziune fiscala si inselaciune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.