Operat duminica la Spitalul Universitar din Bucuresti, Mircea Lucescu a declarat ca vatmanul putea evita accidentul petrecut vineri.

Abia iesit din operatia care s-a incheiat cu succes, Lucescu a facut cateva declaratii legate de accidentul de vineri. Dupa spusele sale, antrenorul lui Sahtior este de parere ca vatmanul tramvaiului ar fi putut sa-l evite.

"Tramvaiul putea evita coliziunea! L-am zarit de la zeci de metri distanta si mi-am imaginat ca va frana. Sa ma ierte Dumnezeu, dar parca a vrut sa dea peste mine!", a spus Lucescu, potrivit realitatea.net.

La scurt timp dupa aparitia acestei declaratii in presa, RATB a emis un comunicat pentru a explicat situatia din perspectiva vatmanului. "Am facut tot posibilul pentru evitarea accidentului. Am avut o reactie cat se poate de rapida si am actionat toate sistemele de franare de care dispune tramvaiul. Daca era un conducator mai putin experimentat in locul meu, nu reactiona atat de prompt”, a declarat vatmanul implicat in eveniment.

Regia Autonoma afirma ca vatmanul a utilizat toate sistemele de franare, cu care este dotat tramvaiul, frana electrodinamica de serviciu, frana electrohidraulica de oprire si stationare si frana electromagnetica cu patina, pentru situatii deosebite, insa, spatiul redus dintre tramvai si autoturism nu a permis oprirea tramvaiului si evitarea totala a evenimentului de circulatie.

In comunicatul RATB se mai precizeaza: "Asteptam concluziile anchetei organelor de cercetare, abilitate sa stabileasca adevarul in acest caz si dorim sa-i transmitem pe aceasta cale domnului Mircea Lucescu urarile noastre de insanatosire grabnica".

Mircea Lucescu a fost implicat vineri intr-un accident rutier care a avut loc pe bulevardul Vasile Milea din Capitala.
El a fost supus duminica unei interventii chirurgicale pentru indepartarea unui hematom cauzat de fracturile costale. Operatia s-a incehiat cu succes.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.