Mircea Lucescu a fost supus, duminica, unei interventii chirurgicale, pentru a indeparta din cavitatea toracica o cantitate mai mare de lichid acumulata sub dren, a declarat managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), Catalin Carstoiu.

Operatia a durat 2 ore

Operatia la care a fost supus Mircea Lucescu s-a incheiat aseara in jurul orei 19.00, iar acum antrenorul roman se afla la Terapie Intensiva. Medicii care l-au operat au declarat in cadrul unei conferinte de presa ca operatia a fost un succes si nu au aparut complicatii.

Profesorul Ioan Cordos a declarat ca hematomul a fost cauzat de fractiuni costale.

"Operatia a fost realizată de o echipa complexa. Noi am optat pentru o echipa complexa. A durat două ore, iar acum este in terapie intensiva. A fost o perioadă dificila traversata cu o demnitate remarcabila", a declarat managerul Spitalului Universitar, Catalin Carstoiu.

Razvan Lucescu: Cea mai buna varianta a fost operatia

"Tatal meu este un om puternic si avem linistea ca este pe maini bune si se va rezolva cu bine. In momentul in care medicii ii vor pemite va pleca in Ucraina, banuiesc ca si acum, ca in urma cu doi ani, se va intoarce repede la Sahtior. Cea mai buna varianta a fost operatia, deoarece asa se elimina orice risc", a declarat Razvan, care a subliniat ca Mircea Lucescu are "toate conditiile" la Spitalul Universitar de Urgenta, scrie mediafax.ro.

Operatia a inceput in jurul orei 16:00

Mircea Lucescu a fost dus in sala de operatii imediat dupa plecarea patronului gruparii Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, care a venit sa il viziteze.

Medicul Catalin Carstoiu a precizat ca in urma examenului computer tomograf s-a constatat ca a crescut cantitatea de sange din cavitatea toracica, astfel ca Mircea Lucescu va fi operat duminica.

Carstoiu a mai declarat, pentru MEDIAFAX, ca dupa examenul computer tomogaf i s-a spus lui Mircea Lucescu faptul ca in cavitatea toracica, sub dren, s-a acumulat o cantitate mai mare de lichid, iar acesta apasa pe plaman.

Echipa medicala i-a mai spus lui Lucescu ca poate sa opteze sa fie operat pentru a indeparta cantitate de lichid acumulata sau ca poate sa ramana asa.

"Mircea Lucescu a optat pentru a fi operat", a mai spus Carstoiu, precizand ca se va pregati pentru o interventie chirurgicala in aceasta dupa-amiaza.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

Cu putin timp in urma, managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), Catalin Carstoiu, anunta ca Mircea Lucescu este in stare stationara, este constient, s-a ridicat la marginea patului si vorbeste cu familia.

Vineri, medicii anuntau ca o interventie chirurgicala nu este necesara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.