Parchetul Tribunalului Giurgiu l-a deferit justitiei pe Ionut Adrian Tanasoaia, cel care i-a tras un pumn in fata baschetbalistului Chauncey Hardy.

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului Ionut Adrian Tanasoaia, zis Gipsy-Gypsanu, sub aspectul savarsirii infractiunilor de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

"In dimineata de 9 octombrie 2011, ora 4.13, inculpatul, aflandu-se in discoteca organizata la un club din orasul Giurgiu, pe fondul consumului de alcool si al unui conflict spontan, a imbrancit si apoi a lovit puternic cu pumnul in plina figura victima C.D.H.– cetatean de origine americana, care s-a dezechilibrat si a fost proiectat cu capul de un plan dur. In urma impactului, victima a suferit leziuni traumatice cerebrale foarte grave, leziuni care au condus, cateva ore mai tarziu (ora 19.10 ) la decesul acesteia. In acelasi context, inculpatul Tanasoaia Ionut-Adrian, prin scandalul provocat si aducerea victimei in stare de inconstienta, a creat o stare de temere, haos, agitatie in randul celor prezenti, determinandu-i pe acestia sa paraseasca in mod precipitat clubul, tulburandu-se astfel, grav ordinea si linistea publica", se arata intr-un comunicat, informeaza MEDIAFAX.

Raportul medico-legal intocmit in cauza a concluzionat faptul ca moartea victimei a fost violenta. Ea s-a datorat insuficientei cardio-respiratorii consecinta a unui traumatism cranio-cerebral soldat cu edem cerebral, hemoragie meningeala, contuzie si dilacerare cerebrala, fractura de bolta craniana iradiata la baza craniului.

Surse judiciare au informat ca baschetbalistul Chauncey Hardy, care juca la echipa CSS Giurgiu, avea o alcoolemie de 0,6 la mie, la momentul accidentului din discoteca.

Scandalul in urma caruia Chauncey Hardy a murit a izbucnit in noaptea de 8 spre 9 octombrie, in jurul orei 3.30, in clubul Emotione din Giurgiu, dupa ce baschetbalistul american, in varsta de 23 de ani, ar fi vrut sa danseze cu niste tinere. El a fost lovit cu pumnul in barbie de Ionut Adrian Tanasoaia si s-a izbit cu capul de pardoseala salii de dans.

Americanul ar fi initiat un joc cu o tanara, careia tot ii punea pe cap o sapca, ceea ce i-a iritat pe tinerii care o insoteau pe fata. Tanasoaia i-ar fi spus lui Hardy sa plece, insa conflictul verbal a degenerat, astfel ca i-a tras un pumn in fata, iar sportivul s-a dezechilibrat si a cazut de pe treapta pe care se afla, lovindu-se cu capul de pardoseala de ciment. Rana produsa in cadere a fost grava, ducand la decesul baschetbalistului.

Citeste si:
Ce despăgubiri îi cere Dana Roba lui Daniel Balaciu: „Spitalul...
Ce despăgubiri îi cere Dana...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.