Baschetbalistul american Chauncey Hardy, decedat in urma unui traumatism cranio-cerebral sever suferit dupa o agresiune intr-un club din Giurgiu, a fost inmormantat, miercuri, in orasul Middletown (SUA), la slujba asistand rude, prieteni dar si numerosi admiratori.

"Nu conteaza numarul anilor, ci calitatea lor. Acum celebram acesti 23 de ani. Acum celebram viata lui Chauncey", a afirmat reverendul Kim L.Cotton de la biserica baptista din localitate.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey a fost internat la spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti dupa un incident care a avut loc, sambata noaptea, la Giurgiu, la cateva ore de la castigarea meciului cu Dinamo. Hardy Chauncey a murit la putin timp dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale, transmite MEDIAFAX.

Concluziile preliminare ale raportului de autopsie in cazul sau arata ca decesul sportivului a survenit unui traumatism puternic, soldat cu hemoragie masiva si fractura craniana.

Cazul Hardy Chauncey, in discutia ministrului Predoiu cu oficiali SUA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.