Cristi Chivu s-a declarat deranjat de discutiile despre revenirea sa in lotul echipei nationale si a anuntat ca isi mentine decizia pe care a luat-o inaintea meciului dintre Romania si Bosnia.

"E un moment dureros. E o alta calificare ratata, sunt alte critici, se fac fel si fel de comparatii, apar fel si fel de declaratii care nu sunt la locul lor. E un moment dureros pentru orice jucator. Nimeni n-a vrut sa creada ca e o campanie pierduta si ne-am agatat de o sansa de la Luxemburg. Trebuie sa fie pregatita urmatoarea campanie, va fi o grupa mult mai grea decat aceasta. Incercam sa construim ceva, putem sa ne calificam la Mondiale", a mai spus Chivu, citat de OnlineSport.ro.

Cristi Chivu a renuntat la tricoul reprezentativei Romaniei in luna mai a acestui an, inainte de meciul dintre nationala si Bosnia, dupa 75 jocuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.