Sport 23 Mai 2011 17:37
Chivu nu va prinde meciul contra Bosniei, el anuntandu-si retragerea din prima reprezentativa, decizie care intra in vigoare imediat.

Nascut la 26 octombrie 1980, la Resita, Cristi a aparat prima oara culorile reprezentativei cu aproape 12 ani in urma, la 18 august 1999, cu ocazia jocului amical Cipru - Romania 2-2. Ultimul sau joc in nationala a fost tot un amical, Italia - Romania 1-1, la Klagenfurt, pe 17 noiembrie 2010, informeaza MEDIAFAX.

De atunci, Chivu a strans 75 de jocuri ca tricolor, inscriind trei goluri, cariera sa la echipa nationala incluzand si participarea la doua turnee finale ale Campionatului European, in 2000 si 2008.

"Federatia Romana de Fotbal, staff-ul tehnic al reprezentativei si, suntem convinsi, toti suporterii nationalei ii multumesc lui Cristi pentru tot ceea ce a facut in calitate de component al echipei reprezentative si de capitan al acesteia, dorindu-i sanatate si succes atat ca jucator, cat si in perioada ce va veni dupa abandonarea carierei de fotbalist", se arata pe site-ul FRF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.