Becali este obligat sa plateasca Clubului Sportiv al Armatei 400.000 de euro, chiria pentru stadionul din Ghencea.

Tribunalul Bucuresti a decis, marti, ca FC Steaua sa plateasca Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua aproximativ 400.000 de euro, bani reprezentand chiria restanta, utilitati si penalitati de intarziere pentru baza sportiva din Ghencea, in perioada iulie 2010 - august 2011, potrivit MEDIAFAX.

Echipa patronata de Gigi Becali a renuntat sa mai evolueze pe stadionul din Bulevardul Ghencea de la inceputul sezonului, in timp ce finantatorul stelist s-a plans de costul ridicat al chiriei.


Echipa Steaua a evoluat in partidele de pe teren propriu pe arenele din Ploiesti, Buzau si Cluj si a anuntat ca in urmatoarea perioada va evolua pe Arena Nationala.

De cealalta parte, Clubul Sportiv al Armatei Steaua sustine ca FC Steaua are datorii de 250.000 de euro, reprezentand chiria neachitata din ultima perioada. Totusi, CSA Steaua si-a exprima disponibilitatea de a ceda arena si terenurile de antrenament gruparii patronate de Gigi Becali, cu conditia sa fie achitate toate datoriile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.