Gigi Becali a declarat ca nu-l mai intereseaza stadionul din Ghencea pentru ca nu se doreste cu adevarat ca formatia "ros-albastra" sa se intoarca acolo.

"La revedere, ce sa mai! Jucam pe National Arena si cu asta basta. Ei vor sa vina Steaua, dar Steaua Polara, Steaua de la Mizil, Steaua de Nord, Steaua de Sud. Steaua de mare, nu stiu care stea. Si atunci sa fie sanatosi si cu asta basta. Cu stadionul lor, nu ma mai intereseaza. Numele de Steaua la echipa de fotbal nu mai poate fi vazut decat cu Becali. Steaua fara Becali n-are farmec. Daca eu ma retrag din fotbal, imediat a doua zi se retrage si finu, se retrage si Porumboiu. Veniti cu macaraua si luati Steaua. Daca vin cu macaraua, eu le dau voie. Poftim, luati numele de Steaua, dar numai cu macaraua", a spus Becali, potrivit MEDIAFAX.

Becali este nemultumit de faptul ca gruparea CSA Steaua continua procesul cu FC Steaua privind marca "Steaua", desi conducatorii clubului sportiv sustin ca vor reintoarcerea formatiei antrenata de Ilie Stan pe stadionul din Bulevardul Ghencea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.