Avocatul lui Ionut Tanasoaia, tanarul care se autointituleaza pe Facebook "Gypsy Gypsanu" si care l-a lovit pe baschetbalistul american intr-un local din Giurgiu, sustine ca acesta ar fi incercat sa se apere de un atac al sportivului, pe care ar fi incercat sa il convinga sa ii lase prietenii in pace.

"Am vorbit cu clientul meu, mi-a spus ce s-a intamplat, a spus si procurorului. Am inteles ca a incercat sa se apere efectiv de un atac al baschetbalistului. E diferenta de talie semnificativa intre ei, clientul meu are 1,65 inaltime si nu e solid. Practic, i-ar fi cerut sportivului sa-i lase prietenii in pace, s-a luat de una dintre fete, am inteles. Acesta nu a inteles si a incercat sa-l loveasca, iar clientul meu s-a aparat si l-a impins, acesta lovindu-se la cap. Parchetul urmeaza sa stabileasca acum ce s-a intamplat. Clientul meu nu a fugit. A plecat, nestiind ce s-a intamplat, apoi, cand a auzit ca baiatul a murit, s-a predat politiei. Nu are nicio legatura cu niciun clan, cu vreo grupare infractionala si nici nu a mai comis alte fapte", sustine avocatul lui Tanasoaia.

[UPDATE] Tanarul care l-a lovit pe baschetbalistul american a fost arestat preventiv

Ionut Tanasoaia, tanarul care l-a lovit pe baschetbalistul american care a decedat apoi la spital, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, luni, mandatul fiind emis de Tribunalul Giurgiu, sub acuzatiile de lovituri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea linistii publice, informeaza MEDIAFAX.

Magistratii Tribunalului Giurgiu au ascultat pledoariile avocatului si ale lui Ionut Tanasoaia si si-au insusit propunerea procurorilor de arestare preventiva pentru 29 de zile a tanarului.

Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey (23 de ani) de la CSS Giurgiu a murit, duminica dupa-amiaza, la scurt timp dupa ce a fost operat la Spitalul "Bagdasar - Arseni" din Bucuresti, unde a fost adus in urma unei agresiuni petrecute intr-un local din Giurgiu, la cateva ore de la castigarea meciului cu Dinamo.

Citeste si:
Dani Mocanu a fost acuzat de tentativă de omor. Manelistul susține...
Dani Mocanu a fost acuzat de...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.