Afla care a fost gestul pe care americanul l-a facut, gest care a generat scandalul din bar.

Baschetbalistul Hardy Chauncey si-a pus sapca pe capul unei tinere in timp ce dansa in discoteca din Giurgiu, atragandu-si reprosuri de la un tanar, iar Ionut Tanasoaia a intervenit, americanul dandu-i de inteles ca nu stie limba romana, insa agresorul l-a lovit puternic in barbie pe sportiv, informeaza MEDIAFAX.

Victima a fost proiectata si s-a izbit cu capul de pardoseala salii de dans, situata la o diferenta de nivel de 40 de centimetri de locul unde era baschetbalistul cand a fost pocnit.

Procuror criminalist Aurel Soare, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Giurgiu, propune Tribunalului giurgiuvean arestarea, pentru 29 de zile, a lui Ionut Tanasoaia (25 de ani) savarsirea infractiunilor de loviri cauzatoare de moarte si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Prime concluzii IML in cazul Hardy Chauncey: Traumatism puternic, hemoragie, fractura de craniu

Concluziile preliminare ale raportului de autopsie in cazul baschetbalistului american Hardy Chauncey arata ca decesul sportivului a survenit unui traumatism puternic, soldat cu hemoragie masiva si fractura craniana.

Surse medico - legale au declarat, ca autopsia s-a incheiat si ca s-au prelevat probe toxicologice, rezultatul acestora urmand sa fie cunoscut in doua - trei saptamani.

Potrivit raportului preliminar al autopsiei, decesul sportivului a survenit unui traumatism cranio - cerebral puternic, soldat cu hemoragie masiva si fractura de craniu.

"In urma autopsiei s-a stabilit ca moartea sportivului a fost violenta, cauzele medicale ale decesului, inscrise si in certificatul medical constatator al decesului, indica drept cauza imediata, insuficienta cardio-respiratorie acuta", a declarat Cristian Curca.

Citeste si:
Israelul a acceptat să-și amâne ofensiva terestră în Fâșia Gaza...
Israelul a acceptat să-și...

Potrivit raportului INML, alte cauze antecedente sunt contuzie si dilacerare cerebrala (reprezinta ruptura substantei cerebrale) si traumatism cranio-cerebral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.