Mihai Nesu trece printr-un lung proces de recuperare dupa accidentarea suferita la 10 mai 2011 la un antrenament, cand si-a fracturat coloana vertebrala.

Fotbalistul roman si-a fracturat coloana vertebrala la un banal antrenament, in primavara acestui an. Rezultatele severului proces de recuperare pe care il urmeaza inca de atunci sunt, deocamdata, incerte. Astazi, Nesu nu isi poate misca decat capul si partial mana dreapta, insa determinarea si optimismul cu care fotbalistul isi priveste situatia a impresionat o lume intreaga.

Acesta a tinut sa le multumeasca romanilor pentru incurajari, intr-un interviu acordat gsp.ro :

"Le multumesc din suflet romanilor buni, pling doar cind ma gindesc la sprijinul lor... M-am mega mirat si eu de reactii, ca n-am fost o vedeta a fotbalului! Ii rog sa ma inteleaga de ce nu voi vorbi decit acum si gata despre suferinta mea! Ii rog sa nu-mi mai contacteze parintii sau familia pentru ca nimeni nu va vorbi in locul meu, niciodata. Ani de zile de acum inainte, viata mea va insemna recuperare si probabil imbunatatiri pe care vi le voi zice eu",


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.