Desi "Bichonul" face progrese in privinta recuperarii, doctorul Constantin Popa sustine ca este greu de apreciat daca rezultatele vor fi pozitive.

Vestile despre recuperarea lui Mihaita Nesu sunt imbucuratoare, dar nu suficiente.

Dupa ce a zacut timp de o luna imobilizat la pat, in urma operatiei pe care a suferit-o pentru a i se reface vertebra fracturata, fundasul roman legitimat la echipa olandeza de fotbal FC Utrecht isi poate manevra cu mana dreapta scaunul cu rotile cu care se deplaseaza.

Totodata, fotbalistul a marturisit ca a facut si mici progrese in ceea ce priveste miscarea picioarelor, noteaza evz.ro .


"Ultima imbunatatire a starii mele de sanatate e faptul ca pot controla scaunul in care ma aflu cu ajutorul mainii drepte. Pana acum, reuseam acest lucru doar cu barbia. Cred ca am facut cateva progrese mici si in ceea ce priveste miscarea picioarelor. E mult de lucrat, dar pentru mine nu e niciodata prea greu. Iubesc fotbalul si ma simt mental foarte puternic. Sprijinul vostru imi da putere si va multumesc inca o data pentru tot", a fost mesajul pe care Mihai Nesu l-a trimis fanilor sai, prin intermediul site-ului oficial al gruparii olandeze FC Utrecht.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.