Conducatorul celor de la Otelul Galati, a anuntat ca inspectorii UEFA au decis sa nu se mai joace niciun meci pe National Arena pana cand nu se schimba gazonul.

"In acest moment, National Arena este inchis de UEFA. Cei doi oameni trimisi la Bucuresti au luat mostre din teren si vedem ce va urma", a spus presedintele Otelului la Radoi GSP, citat de adevarul.ro .

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitica Dragomir, il contrazice pe conducatorul celor de la Otelul:

"UEFA nu a interzis disputarea meciurilor pe National Arena, stadionul este deschis. UEFA nici nu va lua o asemenea decizie. Problema gazonului insa ramane. Pentru ca pe el se mai poate juca doar un singur meci. Acum e Stan cu un delegat UEFA acolo, se mai duce si Gigi Becali cu unul, si inspecteaza, iar in cursul zilei de astazi se va lua o decizie. Dar nu pot sa interzica disputarea meciurilor acolo”, a explicat Dragomir pentru antena3.ro .


Gigi Becali: "Fac sponsorizare pentru schimbarea gazonului pentru National Arena"

Oficialul FC Steaua a precizat ca va monta un nou gazon pe Arena Nationala, dupa problemele aparute la partida Romania - Franta, din preliminariile Euro-2012, urmand ca situatia financiara sa o rezolve ulterior cu reprezentantii Primariei Capitalei, potrivit MEDIAFAX.

"O sa rezolvam dupa aia cu banii. Fac sponsorizare si cu asta basta. Le dau cadou pentru Arena Nationala. Daca Primaria pentru mine a dat 220 de milioane de euro, pot sa dau si eu 360.000 de euro? Da Copos 110.000 si dau eu restul de 250.000. Daca Marius Stan a zis ca a inchis UEFA stadionul sa se duca la UEFA sa joace. Pentru mine nu a inchis UEFA. Hai sa vedem, a inchis UEFA? Eu zic ca nu a inchis. Eu stiu ca o sa joc acolo, in 15 septembrie. Specialistul meu a plecat deja sa vorbeasca cu trimisul de la UEFA", a declarat Becali la Gsp TV.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a trimis un avion in Olanda care l-a costat 20.000 de euro, pentru a aduce un specialist care sa schimbe suprafata de joc de pe Arena Nationala.

Citeste si:
Ungurii au mințit? FRF a întrebat UEFA. Răspunsul: „Considerăm că...
Ungurii au mințit? FRF a...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.