Cristian Borcea a declarat ca nu intelege supararea fanilor in legatura cu gradul de rudenie dintre el si Gigi Becali, avand in vedere faptul ca in ultimii doi ani echipa "alb-rosie" a invins Steaua de patru ori.

"Echipa mi-a facut o seara mai frumoasa. Castigand meciul mi-am schimbat si eu starea de spirit. Jucatorii de la Dinamo nu au fost la nunta pentru ca au avut meci. Am auzit ca fanii sunt suparati ca nasul meu e patronul Stelei, dar de doi ani se stie acest lucru si noi i-am batut de patru ori", a declarat Borcea, potrivit MEDIAFAX.

"Alina e cea mai frumoasa din lume. Am plecat in luna de miere"

"Alina e cea mai frumoasa din lume. O sa stam vreo 2-3 saptamani in luna de miere. Nu stiu daca a lipsit ceva de la nunta, de fapt da, sa fi castigat joi in Liga Europa si sa ne fi calificat. Nu am lasat-o pe Alina sa ma calce pe picior, niciodata. Mi-a placut cum a dansat Gigi Becali. A dansat mai mult decat mine pentru ca eu a trebuit sa ma ocup si de invitati", a mai spus Cristian Borcea.

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, si sotia sa, Alina Vidican, s-au casatorit religios, duminica, la biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, nasii cuplului fiind finantatorul stelist Gigi Becali si sotia acestuia, Luminita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.