Rudel Obreja nu a fost lasat sa intre in sediul Comitetului Olimpic si Sportiv, unde seful comitetului, Octavian Morariu sustine o conferinta de presa.

Obreja a afirmat ca nu a fost lasat sa intre de catre paznici, deoarece "asa sunt ordinele", informeaza MEDIAFAX.

"Eu sunt presedintele Federatiei Romane de Box si vreau sa intru in sediul COSR, nu e sediul lui Morariu. Eu sunt suspendat de AIBA, nu de COSR. Asta e dovada ca faceti slugarnicie in fata AIBA. A adus bodyguarzii ca sa nu ma lase sa intre", a declarat Obreja.
Morariu: Invit pe cine vreau la o conferinta organizata de mine

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv, Octavian Morariu, a declarat, ca raspuns la faptul ca Rudel Obreja nu a fost lasat sa intre in sediul COSR, ca invita pe cine vrea la o conferinta organizata de el.

Morariu: Personajul de tip "Obreja" este unul perimat

Presedintele COSR, Octavian Morariu ca Rudel Obreja, conducatorul Federatiei Romane de Box, este un personaj perimat care trebuie sa apartina irevocabil trecutului, precizand ca acesta este un distrugator al boxului amator romanesc, noteaza MEDIAFAX.

"Dupa cum se stie, nu am dorit sa raspund acestui atac josnic, acestei agresiuni verbale incalificabile. Ma simt insa obligat sa o fac, in primul rand pentru a raspunde solicitarilor venite din partea adevaratei familii a boxului romanesc, cea a marilor campioni, autentici si reprezentativi pentru tara noastra atat din punct de vedere sportiv, cat si moral. Aceste solicitari sunt intocmai in spiritul principalei mele preocupari, aceea de a proteja in primul rand interesele sportivilor. Da, ma aflu in slujba cuiva, si anume a sportivilor in particular, si a intereselor sportului romanesc, in general, dar a nimanui altcuiva. Imi permit acest lucru cu pasiune si din convigere, fara nicio pretentie financiara. Cine, de aici, poate afirma acelasi lucru despre Rudel Obreja?", a spus Morariu.

Octavian Morariu il acuza pe Rudel Obreja ca merge pe cadavre pentru a-si atinge obiectivele personale. "Personajul de tip «Obreja» este unul perimat, care trebuie sa apartina in mod irevocabil trecutului, chiar daca acest trecut este recent si a permis aparitia si progresul acestuia pana in prezent.

Citeste si:
Anamaria Prodan, mărturisiri emoționante după moartea Rudel Obreja:...
Anamaria Prodan, mărturisiri...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.