Dan Bittman a declarat ca isi doreste sa schimbe atitudinea din fotbal alaturi de ceilalti noi membri ai Comisiei de Etica a Federatiei Romane de Fotbal.

Comitetul Executiv al FRF a aprobat in sedinta de marti componenta Comisiei de Etica a Federatiei Romane de Fotbal, ea fiind alcatuita din avocatul Gabriel Zbarcea - presedinte, academicianul Razvan Theodorescu, tehnicianul Anghel Iordanescu, artistul Dan Bittman si ziaristul Razvan Ioan Boanchis, informeaza MEDIAFAX.

Astfel, Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a spus ca propunerea de a face parte din comisia FRF a venit din partea presedintelui federatiei, Mircea Sandu. Cantaretul a mai spus ca va avea o intalnire definitiva cu Mircea Sandu, saptamana viitoare, in care va afla ce presupune "fisa postului".

"Se doreste o comisie formata din oameni neimplicati in fotbal pentru a se evita presupunerile ca deciziile au fost partinitoare", a explicat Bittman.

Cantaretul a precizat ca este "un stelist prin adoptie", deoarece bateristul trupei Holograf, Edi Petrosel, este fan al Stelei. "Respect acest sport foarte mult si ma cunosc cu oameni din toate echipele asa ca nu pot sa spun ca tin doar cu una", a adaugat Dan Bittman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.