Zbarcea, Razvan Theodorescu, Anghel Iordanescu si Dan Bittman vor face parte din Comisia de Etica a FRF.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a anuntat la 29 iunie crearea acestei Comisii de Etica in cadrul federatiei, care sa judece declaratiile jignitoare ale oamenilor de fotbal, putand sa se ajunga chiar la excluderea din activitatea fotbalistica a celor vinovati, informeaza MEDIAFAX.

Sandu a facut anuntul in urma scandalului dintre presedintele LPF Dumitru Dragomir si finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, care si-au adresat injurii dure si s-au amenintat reciproc in urma comisionului platit de LPF unei firme pentru intermedierea vanzarii drepturilor TV catre compania RCS&RDS.

"Am ajuns intr-o situatie de ne este si rusine sa mai iesim pe strada. Trebuie sa constituim si noi o comisie de etica care sa ia masuri. Niciunul dintre noi nu este exonerat de aplicarea legii. Acum lucram la regulamentul intern al federeatiei, il reasezam si voi cere directiei juridice sa introduca si o comisie de etica, care sa judece si se ajunga pana la suspendarea presedintelui federatiei daca greseste, incalca statutul si celelate regulamente. Am ajuns mult prea jos. Suntem de o mojicie si o mizerie crunta. Persona non grata... Nu e nicio problema... Venim in Adunarea Generala si aratam pe un ecran mare si sa-i declare Adunarea Generala persona non grata. Dupa parerea mea, chiar nu mai au ce cauta in fotbal unele persoane daca se comporta astfel, indiferent cati bani aduc in activitatea asta", a spus Sandu la 29 iunie intr-o emisiune televizata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.