Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat ca a achitat suma de 30.000 de euro catre CS Rapid pentru a reveni pe stadionul Giulesti.

Noi asteptam. Am facut plata de 30.000 de euro, dar acum asteptam. Pentru ca inca nu au venit sa semnam contractul. Suntem rabdatori, sper ca sunt oameni intelepti si vor da un raspuns pentru ca am fost de acord cu toate solicitarile lor", a spus Copos, potrivit MEDIAFAX.

Oficialul rapidist sustine in continuare ca datoria SC FC Rapid SA pentru inchirierea stadionului este de doar 30.000 de euro, insa este de acord sa plateasca oricat solicita CS Rapid numai pentru a reveni pe Giulesti.

"Din punctul de vedere al SC FC Rapid SA, acesti 30.000 de euro reprezinta intreaga noastra datorie. Dar noi suntem de acord sa platim orice suma numai sa ne intoarcem acasa. Suporterii ne-au rugat foarte mult sa ne intoarcem, de aceea am fost de acord cu toate conditiile si am platit imediat cei 30.000", a adaugat actionarul majoritar.

Copos nu isi explica intarzierea conducerii CS Rapid in a semna contractul in conditiile in care a fost de acord cu toate solicitarile administratorului. El a precizat ca in cazul in care actele nu vor fi parafate in aceasta saptamana, Rapid va juca urmatorul meci de pe teren propriu, cu FC Brasov in etapa a VI-a, pe Arena Nationala.

"Nici nu stiu daca pot sa spun ca e ciudat. Ce mai e ciudat in Romania? Din pacate ei cred ca au mostenit stadionul de la parinti, nu inteleg ca sunt doar administratori si ca baza aceea este a poporului roman pana la urma. Nu stiu, nu mai vreau sa mai vorbesc, dar daca pana la sfarsitul saptamanii nu ne vor da un raspuns este clar ca urmatoarea partida de pe teren propriu, cu FC Brasov din etapa a sasea, o sa o jucam pe Arena Nationala. Si acolo vom juca pana cand vom semna contractul cu CS Rapid", a precizat George Copos.

Citeste si:
Nicușor Dan: „Datoria la Termoenergetica va fi achitată integral...
Nicușor Dan: „Datoria la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.