Trei victorii si doua infrangeri s-au inregistrat, joi, in play-off-ul Ligii Europa, in contul echipelor romanesti. Cine a castigat si cine a pierdut?

FC Vaslui a fost prima echipa romaneasca ce a obtinut o victorie in aceasta seara, invingand, la Piatra Neamt, cu scorul de 2-0 (2-0), formatia ceha Sparta Praga, prin golurile marcate de Temwanjera '13 si Milanov '35, potrivit MEDIAFAX.

Victorii au obtinut si echipele Steaua si Rapid Bucuresti. Steaua Bucuresti a invins, joi, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa bulgara TSKA Sofia, prin golurile reusite de Galamaz '16 si Tatu '77.

Becali: "Nu le-am dat nici o sansa"

"Nu le-am dat nicio sansa, au avut cateva momente bune, dar nu le-am dat nicio sansa. De abia se contureaza echipa pe care o vreau, imi aduc aminte de meciul cu Valencia cand eram terminat si a venit Dumnezeu si a pus mana, atunci a inceput ascensiunea. In Bulgaria trebuie sa mergem sa luptam si sa dam gol. Acum nu mai am nimic cu Zicu, a fost ceva psihologic", a spus Becali dupa meci, potrivit MEDIAFAX.

Formatia Rapid Bucuresti a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), formatia poloneza Slask Wroclaw. Golurile echipei Rapid au fost marcate de Grigore '24, Roman '34 si Apostol '79, in timp ce pentru polonezi a punctat Mila '16.

Lucescu: "Am facut un meci asa cum ar fi trebuit"

"Au inceput cu emotii, mi se pare firesc, pentru ca multi dintre jucatori au fost debutanti in cupele europene. S-a vazut asta in primul sfert de ora, pe care l-am cedat polonezilor si am primit si gol. Dupa aceea insa, nu am mai avut nimic de pierdut si din minutul 20 am facut un meci cum ar fi trebuit." a declarat antrenorul rapidistilor pentru MEDIAFAX.

Celelalte doua echipe romanesti prezente in play-off-ul Ligii Europa, Gaz Metan Medias si Dinamo, au fost invinse in aceasta prima mansa. Gaz Metan a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), de echipa austriaca Austria Viena. Pentru Austria Viena au marcat Linz '7 si Barazite '45, '61, iar pentru Gaz Metan Medias a inscris '45.

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf, sancționat de Comisia de Disciplină în...
Laurențiu Reghecampf,...

Dinamo Bucuresti a pierdut, scor 1-2 (0-1), partida disputata, joi, tot in deplasare, cu formatia ucraineana Vorskla Poltava. Pentru ucraineni au marcat Krivoseienko '32 si Rebenok '89, golul formatiei dinamoviste fiind reusit de Marius Niculae '58. Formatia bucuresteana a evoluat in zece jucatori dupa eliminarea lui Dragos Grigore in minutul 64.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.