Atacantul olandez Robin van Persie a fost numit de catre antrenorul Arsene Wenger noul capitan al echipei Arsenal Londra, dupa transferul spaniolului Cesc Fabregas la FC Barcelona.

"Robin van Persie va fi capitan in acest sezon. Este un lider prin modul in care joaca, prin atitudine si prin dorinta de a castiga. Este de mult timp la club si este si cel mai tehnic jucator. Thomas Vermaelen il va asista, este decizia pe care am luat-o si sunt increzator ca va fi primita bine de grup", a spus Wenger in programul oficial al meciului din play-off-ul Ligii Campionilor, cu Udinese.

Van Persie
a preluat deja banderola de capitan in primul meci din Premier League, remiza 0-0 cu Newcastle de sambata, scrie MEDIAFAX.

Fabregas, transferat la Barcelona, a fost numit capitan al echipei Arsenal in noiembrie 2008 dupa ce predecesorul sau, William Gallas, si-a criticat coechipierii si i-a fost luata banderola.

Internationalul spaniol Cesc Fabregas a semnat un contract pe cinci sezoane cu FC Barcelona, a anuntat, luni, clubul catalan pe site-ul oficial. Fabregas, in varsta de 24 de ani, a revenit la clubul pe care l-a parasit cand avea 16 ani, in 2003.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.