Internationalul spaniol si capitan al formatiei Arsenal Londra, Cesc Fabregas, a semnat un contract pe cinci sezoane cu FC Barcelona, a anuntat clubul catalan pe site-ul oficial, precizand ca acordul va fi protejat de o "clauza de reziliere de 200 de milioane de euro".

"Contractul va fi protejat de o clauza de reziliere de 200 de milioane de euro, in cazul rupturii premature a acordului", a anuntat FC Barcelona.

Fabregas, in varsta de 24 de ani, care a semnat contractul in prezenta presedintelui FC Barcelona, Sandro Rosell, revine la clubul pe care l-a parasit cand avea 16 ani, in 2003, potrivit AFP.

FC Barcelona a anuntat ca jucatorul "revine acasa", insa nu mentioneaza valoarea tranzactiei, estimata intre 36 si 40 de milioane de euro. Insa, intr-o declaratie acordata cotidianului Sport, Sandro Rosell, afirmase ca FC Barcelona platit 29 de milioane de euro pentru jucator.

"In sfarsit ma intorc acasa", a declarat jucatorul la prezentarea in fata fanilor catalani, relateaza MEDIAFAX.

Fabregas va purta la FC Barcelona tricoul cu numarul 4.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.