Dinamo Bucuresti a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 5-0 (1-0), formatia Gaz Metan Medias, intr-un meci din etapa a II-a a Ligii I.

Golurile invingatorilor au fost marcate de C. Munteanu '41 din penalti, Danciulescu '59, M. Niculae '76, '86 si Torje '90+1, informeaza MEDIAFAX.

In minutul 39, Radu Zaharia l-a faultat in careu pe Marius Niculae, iar arbitrul Sebastian Coltescu a dictat penalti si i-a acordat cartonasul rosu fundasului gazdelor.

0-1: Catalin Munteanu a transformat lovitura de pedeapsa cu un sut plasat in dreapta lui Plesca.

0-2: Rus a trimis un balon in partea stanga, Catalin Munteanu a centrat din prima si Danciulescu a inscris cu latul din 7 metri.
0-3: Marius Niculae i-a "furat" mingea lui Trtovac la marginea careului si l-a invins pe Plesca cu un sut de la 12 metri.

0-4: Danciulescu a fost lansat pe partea dreapta, a centrat in careu, Marius Niculae a preluat, a facut o pirueta si a inscris cu un sut din 10 metri.
0-5: Torje a luat o actiune pe cont propriu si a inscris cu un sut la coltul lung din 16 metri.

Gaz Metan Medias: Plesca - R. Zaharia, Trtovac, Akaky, Markovici (D. Roman '50) - Todea, Breeveld (Bozesan '61) - A. Muntean (Buzean '65), Hoban, C. Petre - Bawab. Antrenor: Cristian Pustai.

Dinamo Bucuresti: Balgradean - A. Rus, Scarlatache, Moti, Diabate - Torje, D. Kone, C. Munteanu (Patrascu '81), Alexe (Bakaj '78) - Danciulescu, M. Niculae (Tucudean '89). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonase galbene: D. Kone '52, Danciulescu '60 / Markovici '39, Plesca '39
Cartonas rosu: R. Zaharia '39

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Coltescu, ajutat de asistentii Ionel Popa si Catalin Savu, arbitru de rezerva fiind desemnat Adrian Ilyes.

Observatorii intalnirii au fost Florin Chivulete si Vasile Szobotka, iar supervizor a fost Mircea Cezar Ionescu.
La meciul de la Medias au asistat aproximativ 4.000 de spectatori, dintre care 100 de suporteri dinamovisti.

Citeste si:
Liga I debutează fără spectatori. Care sunt meciurile primei etape...
Liga I debutează fără...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.