Dupa declarartiile lui Mircea Sandu si cele ale lui Gigi Becali, un alt personaj din anturajul FRF face dezvaluiri cu privire la traseul spagilor la LPF.

“Am aflat din surse ca Marian Iancu se pregatea sa dea 1.500.000 de euro la Liga si 500.000 de euro la arbitri. Totul pentru titlu! Ia intrebati- l pe Iancu despre asta!”, a declarat Mircea Sandu, presedintele FRF, pentru Prosport.

“Daca dadeam banii astia, chiar as fi luat titlul!”, a explodat Marian Iancu.

Surse din anturajul FRF au dezvaluit intreaga inginerie:

“Banii nu se dadeau in mana. Riscau ca tranzactiile sa fie descoperite de DNA. Din cate stiu, niste vile de lux din Pipera, detinute de Dragomir, ar fi fost cumparate, prin intermediari, de unii sefi de club. In plus, multe echipe din provincie, care au meci in Bucuresti, se cazeaza la hotelul presedintelui LPF. Cam asa circula banii”., a declarat personajul pentru Libertatea.


Se retrage Mitica?

"Ma gandesc la retragere. Da, Dragomir se gandeste la retragere. Uite asa, ce, n-am voie sa ma gandesc? Dar ma gandesc la o retragere din 2014, nu acum. Mai am doi ani pana se termina mandatul, mai devreme nu", a spus oficialul Ligii.

Dragomir nu se teme ca va fi demis de conducatorii cluburilor din Liga I la Adunarea Generala Ordinara programata la 18 iulie.

"Nu ma tem de Adunarea Generala. Pana in 2014 e greu sa ma demita. N-am legaturi eu cu niciun presedinte, dar eu imi vad de treaba si fac lucrurile in asa fel sa fie bine pentru toti", a adaugat Dumitru Dragomir, citat de MEDIAFAX.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, ca vrea sa convoace Adunarea Generala a LPF pentru a-l inlocui pe presedintele Dumitru Dragomir cu un proiect prin care fiecare conducator de club sa conduca liga profesionista cate sase luni.

"Eu o sa propun ca fiecare club sa tina presedintia sase luni, in functie de cum cade la sorti. Mie poate sa-mi vina randul si peste noua ani. Ca sa nu mai speculeze el. O sa votam in Adunarea Generala sa schimbam punctul ala din statut, ca presedintele sa nu se mai aleaga prin vot si sa se faca prin rotatie", a spus Becali.

Gigi Becali a mentionat ca are deja aliati impotriva lui Dumitru Dragomir. "Eu am primit telefoane de prin strainatate, de la conducatori de club care erau cu el inainte si care-l injurau acum. Am contactat deja 5 - 6 pentru convocare. Vreau sa semneze convocarea 12 insi, ca sa fim siguri. Sa terminam cu el", a mai spus Becali.

Citeste si:
Ungurii au mințit? FRF a întrebat UEFA. Răspunsul: „Considerăm că...
Ungurii au mințit? FRF a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.