Legenda fotbalului turc Hakan Sukur (39) si coechipier al lui Hagi si Popescu in echipa de glorie a Galatasaray, a ajuns deputat in Parlament pe listele AKP si ar putea ajunge ministru in cabinetul lui Erdogan.
AKP a castigat zdrobitor alegerile legislative din Turcia de la jumatarea acestei luni, solutiile "minune" ale premierului, la putere din 2003, fiind cooptarea in echipa cu care a atacat legislativele a unor vedete precum Hakan Sukur sau jurnalistul Samil Tayyar si unui numar important de femei, intr-o societate in care rolul acestora incepe sa fie din ce in ce mai important, informeaza MEDIAFAX.

Relatia dintre premierul in exercitiu si vedeta fotbalului turc este mai veche, Sukur fiind unul dintre sustinatorii sefului guvernului in demersul sau de anul trecut de a modifica Constitutia tarii elaborata in 1980 cand tara se afla sub control militar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.