Gica Hagi a declarat, dupa discutia cu Mircea Sandu, ca nu este dispus sa preia in acest moment echipa nationala si ca nu stie daca oferta federatiei ramane valabila la sfarsitul actualei campanii de calificare la turneul final al Campionatului European.

"A fost doar o discutie si am zis ca luni trebuie sa ne mai vedem o data sa vedem in ce parte e decizia. Am discutat mai multe aspecte si vom vedea. Eu ma gandesc ca este o situatie importanta si incerc sa gandesc foarte bine ce decizie voi lua. Nu s-a discutat de o oferta, ci doar de un lucru. ", citeaza MEDIAFAX.

Eu am decis sa nu mai iau o decizie de pe drum, cand lucrurile sunt incepute. Nu doresc asta. Nu comentez in plus. E un aspect delicat si de asta am discutat acum. Cu siguranta nu voi prelua o echipa care a inceput drumul. Vom vedea daca cei de la federatie ma vor astepta. A ramas sa mai discutam. Imediat nu voi fi antrenor, iar pana nu se termina, nu intra in discutie", a declarat Hagi, la iesirea de la Casa Fotbalului, unde a stat circa doua ore.

"Campania este la jumatatea drumului, decizia lui Hagi este ca nu preia dupa drum lucrurile incepute de altii", a tinut el sa concluzioneze.

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, duminica, pe site-ul oficial, ca presedintele Mircea Sandu le-a propus lui Anghel Iordanescu si Gheorghe Hagi preluarea functiilor de director tehnic respectiv, de selectioner ai echipei nationale a Romaniei, acestia urmand sa dea un raspuns pana la 13 iunie.

Citeste si:
Ungurii au mințit? FRF a întrebat UEFA. Răspunsul: „Considerăm că...
Ungurii au mințit? FRF a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.