Vrea sa petreci o zi in mijlocul copiilor si sa alergi cot la cot cu campioni mondiali? Participa la "Arenele de Joaca", cel mai mare eveniment sportiv pentru copii.

Arenele de Joaca, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, a ajuns la cea de-a zecea editie. Evenimentul are loc sambata, 11 iunie, in Parcul Tineretului (Intrarea Sincai) din Bucuresti, intre orele 12:00-20:00.

Participantii se vor putea bucura de peste 20 de zone de joaca, cel mai mare flashmob pentru copii si prezenta multor sportivi campioni, printre care Gabriela Szabo, Diana Oprea, Monica Rosu si Otilia Badescu.

Una dintre surprizele pregatite pentru anul acesta este Crosul Copiilor, intrecere adresata copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani. Daca simti ca alergarea este unul din punctele tale forte, atunci nu trebuie sa ratezi competitia. Gabi Szabo, campioana olimpica si mondiala la atletism, va da startul incepand cu ora 18:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.