Celebrul fotbalist s-a retras din cariera ieri, cu ocazia meciului amical cu Romania.

Atacantul Ronaldo le-a cerut iertare suporterilor ca nu a marcat in meciul sau de retragere cu Romania castigat de Brazilia, scor 1-0, si le-a multumit fanilor pentru dragostea oferita. [Romania, invinsa de Brazilia, scor 1-0, intr-un meci amical].

Ronaldo a intrat in teren in minutul 30, a avut trei sanse de a marca si a fost inlocuit la pauza, cand a fost omagiat de fanii aflati pe stadionul Pacambeu din Sao Paulo, relateaza MEDIAFAX.

"Sunteti minunati. Iertati-ma ca nu am inscris in ultimul meu meci, in ultimele mele 15 minute. Nu pot decat sa va multumesc pentru sprijinul si dragostea pe care poporul brazilian mi le-a oferit de-a lungul acestor ani", a declarat Ronaldo in fata fanilor.

Ronaldo, dublu campion mondial cu Brazilia, si-a anuntat retragerea din activitate la mijlocul lunii februarie, acesta fiind ultimul sau meci pentru nationala braziliana
.

Citeste si: Ronaldo, ce debut in film! Scena de sex cu o focoasa brazilianca


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.