Mijlocasul echipei de fotbal a Bosniei, Senijad Ibricici, a declarat ca asteapta infernul la Bucuresti, in meciul pe care il va disputa impotriva Romaniei.
"Cel mai bine ar fi sa castigam, dar la Bucuresti ne asteapta iadul. Asa ca as sari in sus de bucurie si pentru un punct, care ar fi foarte bun", a spus Ibricici, citat de MEDIAFAX.

Fundasul Adnan Mravaci (Westerlo) a afirmat ca echipa sa trebuie sa obtina la Bucuresti cel putin o remiza. "O victorie ar fi ideala, dar si un egal ne pastreaza cu sanse in lupta pentru locul doi. Trebuie sa luptam, sa rezistam presiunii de start, iar apoi sa ne facem jocul nostru. Suntem mai buni ca ei, asta e sigur", a precizat Mravaci.

Echipa nationala a Romaniei intalneste vineri, de la ora 21.00, pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, selectionata Bosniei-Hertegovina in preliminariile Campionatului European din 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.