Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca nu mai crede in sansele de calificare ale Romaniei la Campionatul European din 2012 si ca nu mai conteaza rezultatul cu Bosnia.
"Olaroiu e un antrenor valoros, care are succes oriunde merge. Acesti oameni sunt putini. Sunt unii care ii critica si ei se ridica. Cred ca si el, si Razvan Lucescu sunt niste antrenori de exceptie. Il voi vedea toata viata pe Razvan un antrenor bun pentru nationala, toata viata, este un baiat inteligent si bine educat. Nu mai conteaza meciul cu Bosnia. Ce mai conteaza rezultatul cu Bosnia, ca oricum nu ne calificam, sa fim seriosi", a declarat Dragomir, citat de MEDIAFAX.
Oficialul LPF spune ca intelege decizia lui Cristian Chivu de a se retrage de la echipa nationala si considera totodata ca Adrian Mutu ar putea evolua chiar si la FC Barcelona:

"De Chivu nu-mi pare rau, il inteleg. A fost, este si va ramane o mare valoare si atunci cand nu va mai fi fotbalist. Mutu este jucator de Chelsea, Milan sau chiar Barcelona. Este exact pe specificul acestui fotbal. Are calitati de mare fotbalist. Pe Mutu mai mult l-am criticat de-a lungul anilor si cred ca merita mai mult decat ce a primit".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.