Olaroiu s-a inteles cu Mircea Sandu si e gata sa stea pe banca nationalei in turneul sud-american, in care prima reprezentativa va pleca dupa meciul cu Bosnia.
Lucrurile devin din ce in ce mai clare in privinta inlocuitorului lui Razvan Lucescu. Cea mai probabila varianta in acest moment este Cosmin Olaroiu! Tehnicianul de 41 de ani are un acord cu Mircea Sandu si poate sa rupa si intelegerea pe care o are cu Al-Ain, potrivit prosport.ro .
In cercurile federale, numele lui Oli se rosteste din ce in ce mai des si mai raspicat. Antrenorul care a capatat in ultimele saptamani o aura de salvator are deja un acord cu seful FRF si asteapta rezultatul partidei cu Bosnia, dar si finalul campionatului in Emirate.

Al-Ain, formatie cu care Olaroiu are semnat un precontract, e aproape de retrogradare, iar ultimele doua meciuri nu ii dau mari sperante.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.