"Steaua este o rusine" a declarat Mircea Lucescu, fapt care l-a scos din pepeni pe Cosmin Olaroiu, actualul antrenor al echipe din Ghencea.

Cosmin Olaroiu i-a raspuns dur lui Mircea Lucescu, dupa ce acesta a spus despre Steaua ca este "o rusine", in comparatie cu Dinamo, care pare sa aiba un viitor mai bun, avand in vedere politica de a creste jucatori tineri pe care ii promoveaza, informeaza realitatea.net .

"Steaua va reveni. Mircea Lucescu nu e in masura sa vorbeasca despre acest club, nu a avut niciodata nimic in comun cu Steaua. Cred ca mai bine pentru el ar fi sa vorbeasca despre nationala, acolo unde e fiul sau antrenor. Sa vorbeasca despre Dinamo", a fost replica taioasa a lui Olaroiu.

Antrenorul a exclus inca o data posbilitatea de a ajunge pe banca tehnica a primei reprezentative, in locul lui Razvan Lucescu: "Eu nu o sa merg la echipa nationala. Nu vreau sa-i iau locul fiului lui".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.